Šport > Nogomet
1506 ogledov

Drama v družini nogometne legende zaradi korone: "Najhujša stvar v življenju!"

Arjen Robben Reševalni pas/Twitter
Za Arjenom Robbenom so težki dnevi, saj je bil v hudih skrbeh za soprogo, ki se je borila s koronavirusom.

Legendarni nizozemski nogometaš Arjen Robben, ki je najlepša leta preživel v dresu Bayern Münchna, globok vtis pa je pustil tudi v vrstah Groningena, PSV-a, Chelseaja in Real Madrida, je v zadnjih tednih doživel pravo družinsko dramo, potem ko je njegova žena zbolela za koronavirusom.

Robbenova žena Bernadien Eillert naj bi virus dokončno prebolela, Robben pa je razkril, kako hudo je bilo z njegovo izbranko, s katero se je poročil leta 2007 in ima dva otroka:

Arjen Robben | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Resnično ni bilo lahko, toda na srečo se je pozdravila. Bilo je zelo hudo. Pritisk v prsih ter oteženo dihanje sta bili najhujša stvar, kar sem kdaj videl in niti najmanj ni bilo prijetno. Ne misliti, da je to nekaj, kar mine v dnevu, ali dveh. Dosti dlje je bilo potrebno, da se je pozdravila."

"V karanteni smo bili dva tedna in vesel sem, da se ji ni v tem času stanje še poslabšalo. Bilo je res grozljivo. Simptomi sploh niso lahki. Nekaj dni zapored je komaj dihala, vse skupaj je opisala, kot da bi ji nekdo sedel na prsih," je zaključil opis ženinih muk nekdanji nizozemski reprezentant,ki je za Oranje zbral 96 nastopov in 37 zadetkov.

nogometne žoge LP Konec poti Šport Legendarni nogometaš razžalostil javnost ter naznanil upokojitev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice