Šport > Nogomet
381 ogledov

Griezmannovi svojci napadli trenerja Barçe, nato hiteli brisati

antoine griezmann Epa
V Barceloni se še vedno ni polegel prah po nenavadni vlogi, ki jo je na tekmi z Atléticom odigral 120 milijonov vredni Antoine Griezmann.

Med podporniki francoskega napadalca je prisotna velika mera ogročenja, ker ga je trener Quique Setien na sila pomembni tekmi z Atlético Madridom v igro poslal šele v zadnji minuti rednega dela.

Griezmann, ki ima letos na računu zgolj osem ligaških zadetkov, v nekaj minutah ni naredil bistvene razlike, tekma pa se je končala z neodločenim izidom (2:2), kar je bila voda na mlin Real Madridu.

Quique Setien Ne bo opravičila Šport Marca: Trener Barce ponižal igralca, ki je vreden 120 milijonov

Setien je po tekmi dejal, da sočustvuje z Griezmannom, vendar se za svoje taktične odločitve nima namena opravičevati. Zelo redkobeseden je bil o tej temi tudi Francozov nekdanji trener Diego Simeone, ki je o nenavadni situaciji povedal le to, da nima besed.

diego simeone Šok Šport Simeone o potezi trenerja Barcelone: "Brez besed sem"

Po mnenju španskih novinarjev je Setien ponižal in razvrednotil še do nedavnega enega najboljših nogometašev na svetu, temu mnenju pa se pridružujeta tudi Griezmannov oče in brat, ki sta se po tekmi oglasila na družbenih omrežjih.

"Iskreno povem, da bom zakojal," je zapisal nogometašev brat Theo, a objavo kmalu zatem izbrisal. "Dve minuti..." je dodal.

Še bolj neposreden je bil Griezmannov oče, ki je namignil, da Setien sploh ne sprejema odločitev. "Da bi se opravičil, bi moral najprej sploh imeti ključe od tovornjaka, a temu ni tako, ker je Setien samo sopotnik," je zapisal. Tudi on je kasneje zapis izbrisal.

Setien je trenutno na udaru številnih kritik, venar njegov položaj naj ne bi bil nesporedno ogrožen. Veliko bo odvisno tudi od prihajajoče tekme z Villarealom, ki jo branilci naslova morajo dobiti, če želijo ohraniti stik z Realom.

jan oblak Ni človek Šport Messi ujel Oblaka na napačni nogi, kar je sledilo, vas bo pustilo odprtih ust
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.