Šport > Nogomet
1650 ogledov

Simeone o potezi trenerja Barcelone: "Brez besed sem"

Epa
Po tekmi Barcelone in Atlética je bil ogromno pozornosti deležen Antoine Griezmann.

Francoski napadalec Antoine Griezmann, za katerega je Barcelona odštela 120 milijonov evrov, je na srečanju z Atléticom vrtopil šele v 90. minuti, čeprav je bil izid tekme že skoraj pol ure poravnan na 2:2, Barça pa je nujno potrebovala zmago, če je želela na lestvici prehiteti Real Madrid.

Novinarji madridske Marce so potezo trenerja Quiqueja Setiéna označili za "ponižanje" enega najboljših igralcev španskega prvenstva v zadnjih letih.

Quique Setien Ne bo opravičila Šport Marca: Trener Barce ponižal igralca, ki je vreden 120 milijonov

Griezmann je španskega prvaka okrepil na začetku letošnje sezone, a doslej ni upravičil megalomanske odškodnine, s katero je postal četrti najdražji nogometaš vseh časov.

Zvezdnik francoske reprezentance, s katero je leta 2018 osvojil naslov svetovnega prvaka, je pred selitvijo v katalonsko prestolnico navduševal v dresu Atlética, a se je v Barceloni, kjer je letos dosegel le osem ligaških golov, znašel na klopi za rezerve.

 | Avtor: Epa Epa

"Razumem, da je Griezmannu težko priti na igrišče ob koncu. Jutri se bova pogovorila. Ne bom se opravičil, ker je to stvar odločitve," je bil po tekmi jasen trener španskega prvaka. "Razumem, da mu je težko. Tudi meni je, ker je dober človek in velik profesionalec. Težko ga pošljem v igro, ne da bi destabiliziral ekipo," je dodal Setien.

Kratek komentar na položaj, v katerem se je na Camp Nouu znašel Griezmann, je podal tudi njegov nekdanji trener Diego Simeone. "Brez besed sem," je pomenljivo dejal in na tem mestu tudi končal intervju

jan oblak Ni človek Šport Messi ujel Oblaka na napačni nogi, kar je sledilo, vas bo pustilo odprtih ust

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice