Šport > Nogomet
25 ogledov

"Igralci ne smejo tvitati o Man. Unitedu"

manchester united alex ferguson EPA
Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, je povaril Ria Ferdinanda na večjo opreznost pri tvitanju, obenem pa je Škot dejal, da so igralcem prepovedali ščebetati o Manchester Unitedu.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson se je odzval na kazen zaradi neprimernega tvitanja branilca Ria Ferdinanda. Ikona angleškega nogometa je dejal, da je njegov branilec sicer zrel, vendar se mora zavedati, da izrečene/zapisane besede ni mogoče vzeti nazaj. V isti sapi se je začudil, da je bil – čeprav se Twitter uporablja že leta – ravno Ferdinand tisti, ki mu je angleška nogometna zveza kot prvemu naložila kazen.

Vseeno pa je 70-letnik izrazil veliko skepso glede tega vplivnega socialnega omrežja, na katerem ima denimo omenjeni Ferdinand več kot tri milijone sledilcev. "Ne razumem Twitterja. Ne vem, zakaj bi ga kdo uporabljal. Igralcem smo dali navodila, da nihče ne sme tvitati o Manchester Unitedu,“ je dejal Ferguson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.