Šport > Nogomet
634 ogledov

Italijanski mediji prepričani: "Mandžukić se vrača!"

mario mandžukić Epa
Za hrvaškega napadalca naj bi bili zainteresirani tudi turški klubi.

Po pisanju italijanskih medijev naj bi bil hrvaški napadalec Mario Mandžukić, ki je trenutno član katarske ekipe Al-Duhail, blizu vrnitve v Italijo, kjer je že preživel štiri z lovorikami polne sezone.

Mandžukić je v Italiji štiri leta branil barve Juventusa, za katerega je na 162 tekmah dosegel 44 zadetkov, preden se je pred aktualno sezono preselil na Arabski polotok, zdaj pa naj bi se vrnil v Italijo, kjer si ga je zaželel povratnik med elito, Benevento.

mario mandžukić | Avtor: Epa Epa

Gre za klub, ki je pred leti že eno sezono nastopal med italijansko smetano, a je ekspresno po vsega eni sezoni izpadel v Serie B, medtem pa so se apetiti ekipe močno spremenili.

Vodenje moštva je prevzel legendarni Filippo Inzaghi, klub pa je pod njegovim vodstvom v letošnji sezoni pustošil po Serie B, saj ima v tem trenutku 76 točk, kar je kar 24 več od drugouvrščenega Crotonea, in si je že zagotovil vrnitev med italijansko elito.

Filippo Inzaghi | Avtor: Profimedia Profimedia

Benevento pa se tu ne ustavlja, saj je že dogovoril prestop nekdanjega napadalca londonskega Chelseaja, Loica Remyja, omenja pa se še en nekdanji zvezdnik Modrih, Nemec Andre Schürrle.

Če jim bo resnično uspelo v svoje vrste pripeljati tudi nekdanjega nemškega reprezentanta, bi lahko gledali izjemno napdalno navezo Schürrle-Remy-Mandžukić, saj naj bi Benevento že poslal uradno ponudbo tudi katarskemu klubu, a se bo moral po pisanju italijanskih medijev spopasti za Hrvatov podpis s kopico zainteresiranih turških klubov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice