Šport > Nogomet
7062 ogledov

Iz Barcelone h Cristianu Ronaldu

Ivan Rakitić Real Madrid Barcelona Epa
Juventus bo v naslednji sezoni še močnejši.

Belo-črni iz Torina, ki že vrsto let v Italiji nimajo pravega tekmeca, bodo v naslednjo sezono krenili še močnejši, pri stari dami so še zlasti okrepili zvezno vrsto. Po Aaronu Ramseyju, ki je že dogovorjen za selitev iz Arsenala k Juventusu, naj bi po pisanju Gazzette dello Sport dres serijskega italijanskega prvaka oblekel tudi hrvaški reprezentant Ivan Rakitić. Sedanji član Barcelone se bo tako na severozahodu Italije pridružil nekdanjemu velikemu rivalu iz madridskega Reala Cristianu Ronaldu.

Član svetovnih podprvakov se je zadnje mesece neuspešno pogajal z Barcelono za novo pogodbo, zdaj pa naj bi nad sodelovanjem s Katalonci že obupal. Želeli so si ga tudi pri Manchester Unitedu in Interju, a naj bi zdaj z besedo že obljubil selitev v Torino. Pred letom dni so mu lepo pogodbo obljubljali pri PSG, a je Francoze zavrnil.

Barcelona njegove zvestobe ni poplačala. Katalonci so celotno leto zavlačevali s podaljšanjem pogodbe, po prihodu Ajaxovega mladeniča Frenkieja de Jonga pa je postalo očitno, da bo nekdo od sedanjih zvezdnikov Barcelone moral zapustiti klub.

Rakitić je v Barcelono prišel leta 2014 kot kapetan Seville, v zadnjih sezonah pa je bil eden izmed stebrov katalonskega moštva. A pri 31 letih je očitno napočil čas, da ga Barcelona proda in s tem vsaj delno pokrije prihod  deset let mlajšega Nizozemca.

Komentarjev 1
  • blue_table 11:59 08.april 2019.

    Bravo Ronaldo! http://www.norakrava.si/ronaldo-sprejet-v-amerisko-filmsko-akademijo/

Sorodne novice