Šport > Nogomet
593 ogledov

Kadrovska novost v Mariboru

zlatko zahović Zahović ostaja športni direktor Maribora.
Trener Darko Milanič, kot kaže, ostaja trener Maribora, v Ljudski vrt pa je pripeljal tudi novo okrepitev.

Trenutno vodilna ekipa slovenskega nogometnega prvenstva Maribor je danes najavil ime nove okrepitve, to je 23-letni ofenzivni vezist Andrej Kotnik. Ta je nazadnje nosil dres Gorice, s katero je nedavno prekinil pogodbo. Podpisal je triletno pogodbo, zaradi prekinitve z Gorico pa v spomladanskem delu ne sme igrati za vijoličaste.

"Želimo nadarjene fante v našem klubu, ki imajo pravo izhodišče za nadaljnji razvoj, klub pa potem z delom in pravo usmeritvijo pride z njim do cilja ter spravi igralca na višjo raven. Zame je presenečenje, da je takšen igralec prost in izkoristili smo priložnost, da ga pripeljemo," je pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

zlatko zahović | Avtor: Profimedia Zahović ostaja športni direktor Maribora. Profimedia

Novinec pri Mariboru, ki je v Prvi ligi Telekom Slovenije doslej zbral 55 nastopov in dosegel šest zadetkov, se bo tako do konca spomladanskega dela priključil moštvu na treningih, potem pa z velikim motivom začenja novo zgodbo.

"Presrečen sem, da sem lahko postal del takšnega kluba. Se že veselim najprej treningov in od poletja tudi tekem. Verjamem, da lahko pripomorem k nadaljnjim uspehom in želim upravičiti klubska pričakovanja. Lahko rečem, da se mi je s tem prestopom uresničila ena od mojih nogometnih želja. Ko sem bil v Italiji, sem spremenil pogled na nekatere zadeve in verjamem, da mi je to pomagalo pri novem, velikem izzivu. Pri prilagajanju na novo, a dobro znano okolje in potem pri igranju. Vem, kakšne so zahteve v Mariboru, pritisk je večji, a sem pripravljen na vse in verjamem, da lahko pri tem prispevam svoj delež," je dejal Kotnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice