Šport > Nogomet
732 ogledov

Kar je uspelo njemu, uspe le redkim

Lucas Ocampos Sevilla Eibar PrtSc
V ponedeljek zvečer so gledalci v Andaluziji videli nenavadno situacijo.

S tekmo med Sevillo in Eibarjem (1:0) se je v Španiji končalo 34. kolo nogometnega prvenstva. Junak domače zmage je bil Lucas Ocampos, ki je 56. minuti dosegel edini zadetek, v deseti minuti sodnikovega podaljška, ko si je moral po poškodbi vratarja nadeti rokavice, pa je ubranil tako imenovano "stoodstotno" priložnost gostov za izenačenje.

V Sevilli se je v zadnjih minutah tekme odvijala prava drama. Domači vratar Tomaš Vaclik je moral zaradi poškodbe zapustiti okvir vrat, rokavice pa je predal Argentincu. Ta je stopil med vratnici v 99. minuti, tik pred kotom Eibarja, ki je bila zadnja akcija na tekmi.

V kazenski prostor je pritekel celo vratar Eibarja, do katerega je nato prišla žoga in ki je imel na nogi izenačenje na 1:1. A Ocampos je z odlično obrambo preprečil pot žogi v mrežo.

Xavi Hernandez Raul Baena Dokončna zavrnitev? Šport Xavijeva zaušnica Barceloni! Španec podpisal, a ne za Katalonce!

Sevilla se je s tremi točkami utrdila na četrtem mestu, zadnjem, ki še vodi v Ligo prvakov. Pred najbližjim zasledovalcem Villarrealom ima šest točk prednosti, za tretjeuvrščenim, Atléticom Jana Oblaka, pa zaostaja dve točki. Eibar ostaja na 17. mestu, tik nad cono izpada.

Na vrhu lestvice je Real Madrid, ki ima štiri točke prednosti pred Barcelono, Atlético Madrid pa za vodilnim zaostaja že 15 točk. Do konca prvenstva so še štiri kola.

Strela Video Šport Šokanten posnetek: v ruskega vratarja udarila strela!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice