Šport > Nogomet
1182 ogledov

Neymar že dogovorjen za odhod iz PSG

Neymar Epa
AS: Sloviti Brazilec zapušča Pariz.

Španski As trdi, da se je Neymar že dogovoril s pariškim klubom za povratek v Barcelono. Še lani je PSG sicer za brazilskega zvezdnika, ki je izsiljeval odhod v svoj nekdanji klub, zahteval 200 milijonov evrov. V tem letu so se bogati Parižani že morali sprijazniti z odhodom Edisona Cavanija, ki francosko glavno mesto zapušča brez odškodnine, zdaj pa naj bi se bili za 170 milijonov pripravljeni odpovedati še Neymarju. 

Parižani so v času krize zaradi koronavirusa tako zmanjšali ceno, pri Asu pa so še zapisali, da je PSG pripravljen sprejeti tudi precej manj denarja, če bi Barcelona v nakup vključila Antoina Griezmanna ali Ousmaneja Dembeleja. Pripravljeni so vzeti tudi oba. 

lionel messi Zvezdnik znorel Šport Nad Messija: "Tega pol-avtističnega dečka bi moral oklofutati!" lionel messi Barcelona Šport Messi ustavil pogovore o novi pogodbi, želi oditi antoine griezmann Na nož Šport Griezmannovi svojci napadli trenerja Barçe, nato hiteli brisati

Brazilcu pogodba s PSG-jem poteče leta 2022, v klubu pa se zavedajo, da bi ga prihodnje leto ob iztekajoči se pogodbi morali prodati za precej manjšo vsoto. Tudi v Barceloni si želijo novega sodelovanja z Neymarjem, saj bi nakup nekoliko umilil nezadovoljstvo navijačev z vodstvom katalonskega kluba. Ta v zadnjem času ne blesti na zelenicah, govori pa se tudi o velikih trenjih v garderobi. 

Največjo težavo predstavljajo Barcine finančne zmožnosti, saj so Katalonci zelo občutili vpliv epidemije. Igralcem so zmanjšali plače, klub varčuje tudi na številnih ostalih področjih, 170 milijonov pa je trenutno prevelik zalogaj za nepriljubljenega predsednika Josepa Mario Bartomeuja. Temu je tako bolj povšeči ideja, da v posel vključi enega od omenjene dvojice igralcev, razliko pa pokrije z denarjem.

Še zlasti Griezmannu ni všeč njegov trenutni status pri Barceloni, na zadnjih tekmah je dobil le nekaj minut za dokazovanje, povrhu vsega pa se je Francoz še sprl s prvim zvezdnikom kluba Lionelom Messijem. Ta je že lani navijal za prihod Neymarja, a so se nato v klubu odločili za Griezmanna.

diego simeone Šok Šport Simeone o potezi trenerja Barcelone: "Brez besed sem" Quique Setien Ne bo opravičila Šport Marca: Trener Barce ponižal igralca, ki je vreden 120 milijonov lionel messi Na treningu Šport Messi se je stepel s soigralcem, ne govorita več
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice