Šport > Nogomet
99 ogledov

Kek, Oblak in Iličić podarili vstopnice

Jan Oblak slovenska nogometna reprezentanca Profimedia
Selektor in slovenska zvezdnika poskrbeli za ogled tekem.

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek, kapetan Jan Oblak in Josip Iličić so z nakupom vstopnic za zaključne tekme evropskega prvenstva do 21 let poskrbeli, da bo več kot 200 otrok videlo izločilne boje najboljših evropskih mladih reprezentanc, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je Kek na ponedeljkovo četrtfinalno tekmo med Španijo in Hrvaško povabil otroke in mladostnike iz društva za cerebralno paralizo Sonček Maribor, ob tem pa je zagotovil še po 50 vstopnic za otroke iz Nogometne šole NK Maribor Branik in OŠ Bratov Polančičev Maribor, ki si bodo v četrtek lahko ogledali polfinale med Španijo in Portugalsko.

"Vesel sem, da lahko gledalci ponovno v živo pospremijo tekme, s tem stopamo korak bližje nogometu, kot smo ga poznali pred začetkom epidemije. Verjamem, da se bo vzdušje postopoma vrnilo na stadione do tistega vrelišča in vesel sem, da bodo otroci, ki bodo prejeli te vstopnice, imeli možnost postati del te čudovite zgodbe," je ob tej priložnosti povedal Kek.

Domen Črnigoj Remi Šport Slovenija v zadnjih trenutkih v polno

Oblak je osrečil otroke s posebnimi potrebami v okviru OŠ Jela Janežiča iz Škofje Loke in v dobrodelne namene podelil 50 vstopnic za veliki finale, ki bo 6. junija ob 21.00 v Ljubljani. Za podobno potezo se je odločil tudi Iličić, ki je dal vstopnice 50 otrokom iz OŠ Matije Čopa iz Kranja, šole, ki jo je v mladosti obiskoval tudi sam. Tudi Kranjčani si bodo ogledali veliki finale.

Josip Iličić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Kek, Oblak in Iličić so še enkrat več pokazali, da niso pozabili na domače okolje iz katerega so se s trdim delom in odrekanjem prebili do nogometne prepoznavnosti, ki jo imajo danes, s to gesto pa omogočili, da bo več kot dvesto otrok uživalo v največjem nogometnem dogodku pri nas," so zapisali pri NZS in dodali, da so vstopnice za polfinale in finale še na voljo, obiskovalci pa si lahko svoje vstopnice zagotovijo na vseh prodajnih mestih Eventima, vključno z bencinskimi servisi Petrol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice