Šport > Nogomet
1982 ogledov

Dva velikana v boju za Slovenca, cena okoli 10 milijonov

Josip Iličić Profimedia
Slovenski reprezentant bo zamenjal sredino.

Po poročanju italijanskih medijev bo Josip Iličić po tej sezoni zapustil Atalanto. Slovenski reprezentant ima pri 33. letih sicer še eno leto do konca pogodbe s klubum iz Bergama, a naj bi se obe strani že strnjali, da je napočil čas za razhod. Pri Atalanti so njegovo ceno določili pri desetih milijonih evrov.

SportMediaset je že zapisal, da se za Slovenca resno zanimata Lazio in Milan, o zanimanju slednjega se govori že nekaj mesecev.

Iličić je v dresu Atalante prikazal morda celo najboljše predstave v karieri in je bil lani ajzaslužnejši za preboj Bergamčanov v četrtfinale lige prvakov, na dveh tekmah proti Valenciji je zabil kar pet zadetkov. A ob izbruhu epidemije koronavirusa, ki je še posebej prizadela Bergamo, je padel v depresijo in potreboval nekaj časa, da se je vrnil na zelenice.

V minuli sezoni je na 38 tekmah v vseh tekmovanjih zbral sedem zadetkov in 11 asistenc. Leo prej je zbral 34 nastopov, 21 golov in devet asistenc. V zadnji sezoni je nekajkrat sicer prišlo do nesoglasij s trenerjem Gasperinijem.

Josip Iličić Gian Piero Gasperini | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice