Šport > Nogomet
7119 ogledov

Končano je, Real bo opravil najdražji nakup v zgodovini kluba

Jude Bellingham Profimedia
Pri madridskem Realu bodo za novega člana odšteli 120 milijonov.

"Posel je zaključen," so zapisali pri španski Marci, enako pa so ugotovili tudi pri konkurenčnem Asu, angleški reprezentant Jude Bellingham naj bi tako v naslednji sezoni branil barve madridskega Reala.

"Real in Bellingham sta se že dogovorila, zdaj sledi le še sestanek med Realom in dortmundsko Borussio, kjer se bodo pogovorili o podrobnostih izplačila odškodnine. Pogovori so v zaključni fazi," pa je zapisal sloviti strokovnjak za prestope Fabrizio Romano, ki je še dodal, da je Manchester City 19-letnemu Angležu celo ponujal višjo plačo, a se je Bellingham vseeno odločil za selitev v Španijo.

Tomas Gonzalez-Martin, ki je ponavadi dobro obveščen o dogajanjih pri Realu, je objavil še dodatne informacije: "Real bo del odškodnine poravnal takoj, nato bo v naslednjih treh letih plačeval obroke, nazadnje pa še bonuse." 

Pri Marci so zapisali, da bo Real Borussiji skupno odštel 120 milijonov evrov, s tem pa bo presežen dosedanji rekord kraljevega kluba, ki je pred štirimi leti za prihod Edena Hazarda iz Chelseaja namenil 115 milijonov evrov. Nakup Belgijca se je sicer izkazal za veliko napako.

Svoje informacije imajo tudi Angleži, Times tako trdi, da bo Bellinghamova bruto plača pri Realu znašala 12 milijonov funtov (13,7 milijona evrov) na leto.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice