Šport > Nogomet
8756 ogledov

Kroosu počil film: "Sprašuješ u**ana vprašanja! Vidi se, da si Nemec!"

Toni Kroos Profimedia
Kroos je predčasno prekinil intervju po koncu tekme.

Nemškemu novinarju televizijske hiše ZDF Nilsu Kabenu je uspelo nekaj nemogočega. V trenutkih veselja in ponosa, potem ko se je na igrišču Stade de Franca uspel dokopati še do petega naslova Lige prvakov, je uspel popolnoma iz ritma vreči izjemnega nemškega vezista Tonija Kroosa s svojimi bizarnimi vprašanji.

"Ni bilo najbolj očitno, da boste zmagali," je bilo vprašanje, ki je zmedlo Kroosa: "Kaj to pomeni? Borili smo se , vedeli smo, da je Liverpool odlična ekipa. Kaj naj bi to pomenilo? Pa osvojili smo Ligo prvakov," je bil zmeden Kroos.

"Ampak, ali te je presenetilo, da se je uspel Real Madrid vrniti, potem ko se je na začetku znašel pod takšnim pritiskom?" ni odenehal novinar, ki je vidno spravljal Kroosa ob živce.

"Imel si na razpolago 90 minut in si uspel sestaviti takšna u**ana vprašanja. Dva negativna vprašanja, takoj se vidi, da si Nemec," mu je vrnil Kroos, toda Kaben še ni odnehal.

"Ne verjamem, da so tako težka vprašanja. Ne mislim, da so slaba. Zakaj si tako iritiran, če pravim, da ste bili v težavah proti Liverpoolu?" mu je vrnil novinar.

"Pa kakšno je to vprašanje? Pa saj nismo igrali neke tekme skupinskega dela, to je bilo finale Lige prvakov," je odvrnil Kroos, ki je bil že povsem na robu z živci.

"Seveda, to se razume. Toda Real Madrid je nekajkrat na vrhuncu sezone skorajda popolnoma izginil z igrišča," se ni dal nemški novinar, ki je dokončno prelil časo Kroosovega potrpljenja: "In sedaj nas je zapustil," je pokomentiral, potem ko se je nemški reprezentant obrnil in zapustil intervju, obenem pa novinarju za konec še sporočil: "Zelo slabo."

Šport: Težave na finalu lige prvakov, tekma se je začela z zamudo. Liga prvakov Liga prvakov Šport Težave na finalu lige prvakov, tekma se je začela z zamudo Real Madrid Liga prvakov Šport Belgijska "hobotnica" Realu prinesla še 14. naslov Finale Lige prvakov Nogomet Šport To je pravi razlog, da se je finale lige prvakov sinoči začel z veliko zamudo Real Madrid : Liverpool Finale Lige prvakov Šport Strokovnjak pojasnil situacijo ob kontroverzno razveljavljenem zadetku Reala

 

Komentarjev 2
  • wolfenstein 19:26 29.maj 2022.

    Ni mu počil film, ampak je glede na vprašanja novinarju povedal tisto, kar mu gre. In imel je popolnoma prav.

  • Avatar Leon
    Leon 13:41 29.maj 2022.

    Nogomet je postal gladiatorstvo .