Šport > Nogomet
3659 ogledov

Legenda z vso silo po Neymarju: "Samo pritožuje se in s**je!"

Emmanuel Petit Profimedia
Nekdanji francoski zvezdnik ima dovolj Neymarja in njegovega obnašanja.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je pred dvema letoma v rekordnem prestopu vrednem 222 milijonov evrov iz Barcelone prestopil k francoskemu PSG-ju, kjer pa naslovnice bolj kot zaradi zadetkov polni s svojim obnašanjem ter nezadovoljstvom.

Nad svojo veliko zvezdo in njegovim zvezdniškim statusom niso navdušeni niti pri francoskem velikanu, kjer ga imajo navijači že dovolj in ga namesto z aplavzom pozdravljajo z žvižgi.

neymar | Avtor: Epa Epa

Razlog za neposrečeno zvezo med Brazilcem in večkratnim francoskim prvakom je v nedavnem intervjuju pojasnil nekdanji izjemni nogometaš Chelseaja, Barcelone, Arsenala, Monaca in francoske reprezentance, Emmanuel Petit.

"Ko sem igral z Zinedinom Zidanom ali z Yourijem Djorkaeffom, sem se zavedal, da lahko rešijo tekmo z eno svojo potezo, zato smo sprejeli njihov manjši trud v obrambi. Sprejeli smo to ter opravili svoj posel, saj smo se zavedali, da lahko zmagamo zgolj zaradi inspiracije takšnih genijev," je začel razlagati Petit ter poudaril, da to ne velja za razvajenega Brazilca.

Emmanuel Petit | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ta človek pa igra zgolj samo sam zase. Potem ga pa postavite v slačilnico z ostalimi igralci, z vsemi temi ki že mesece poslušajo zgolj to, kako se pritožuje ter s**je po klubu in navijačih. Kdo bo igral za njega? Tu ne obstaja nikakršno spoštovanje!" je razkril Petit glavno razliko med Neymarjem ter nogometnimi zvezdami prejšnje generacije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice