Šport > Nogomet
990 ogledov

Messi udaril že na samem začetku

Lionel Messi Inter Miami Profimedia Lionel Messi na tekmi proti Realu iz Salt Laka.
Začela se je nova sezona severnoameriške nogometne lige MLS.

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je na prvi tekmi nove sezone nogometne lige v ZDA (MLS) sodeloval pri obeh golih za zmago Interja iz Miami z 2:0 v dvoboju proti ekipi Real Salt Lake, odigral pa je vso tekmo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

S tem je zavrnil namigovanja, da je slabo pripravljen, potem ko ob koncu prejšnje sezone zaradi poškodbe ni igral in je izpustil tudi nekaj pripravljalnih tekem na novo sezono.

"Na igrišču je bil izjemen in je tudi tekaško dobro odigral tekmo," je izpostavil trener zasedbe iz Floride Gerardo Martino.

Tako kot Messi so bili v prvi postavi Miamija tudi preostali trije člani nekdanjega udarnega moštva Barcelone, novinec Luis Suárez ter Sergio Busquets in Jordi Alba.

Messi je v 39. minuti podal za vodilni gol Roberta Taylorja 1:0, Luis Suárez pa je podal Diegu Gómezu za 2:0 v 83. minuti. Tudi pri tej akciji je pomemben delež odigral Messi s prodorom iz sredine igrišča.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice