Šport > Nogomet
24 ogledov

Maribor Adiloviću krade spanec

Tekma Maribor-Željezničar Anže Petkovšek
Maribor si je na prvi tekmi 2. kola v kvalifikacijah za Ligo prvakov proti Željezničarju na domači tekmi priigral izdatno prednost 4:1. Edini bosanski strelec Eldin Adilović pravi, da zaradi srečanje v Ljudskem vrtu ne more spati.

Eldin Adilović, napadalni adut Željezničarja in edini strelec v Ljudskem vrtu proti Mariboru, je prepričan, da imajo Sarajevčani še možnosti za napredovanje v 3. kolo kvalifikacij za Ligo prvakov, če le zadenejo v prve pol ure. "Verjemite mi, ponoči ne spim, zbujam se, ker razmišljam o prvi tekmi. Maribor ni pokazal ničesar, a je dal štiri gole. Tega ni mogoče pojasniti. Vse mu je šlo v mrežo, mi pa smo bili po tistem prvem golu izgubljeni. Vredni smo veliko več od tega, kar smo pokazali v Mariboru. Imamo priložnost za popravni izpit in prepričan sem, da bodo naši navijači v torek videli neko drugo ekipo,“ je nekdanji član Interblocka, Nafte in Livarja razlagal za sportsport.ba.

Adilović priznava, da so le Željevi navijači upravičili pričakovanja v Ljudskem vrtu. Prepričan je, da bodo s soigralci velike podpore deležni tudi na Koševu, kjer se igra povratni dvoboj: "Ni predaje! Naši navijači si zaslužijo veliko več od tega, kar smo pokazali v Mariboru. Prepričan sem, da bomo popravili vtis.“ Vseeno pa 26-letni seveda priznava, da bo mariborska prednost 4:1 težko ulovljiva: "Nikakršnih računic ni. Rezultat je tak, kot je. Slovenci imajo ogromno prednost. Gotov pa sem, da tako slabe igre, kot smo jo pokazali v Mariboru v drugem polčasu, ne moremo več ponoviti. Maribor pa ne more igrati bolje kot v Ljudskem vrtu, zato se ne smemo predati vnaprej.“

Komentarjev 3
  • Aleksander Toš 11:24 23.julij 2012.

    Negovori potem sodeč po drugi tekmi :) Jaz sem gledal tekmo in Željo ni prikazal nič, če gledamo da je maribor bil v strelih, posestvi, kotih, vsem boljši potem nevem po čem je bil boljši Željo. In če si videl ...prikaži več kakšna ekipa je igrala proti kopru, (2. postava skoraj) se ne čudi da je bilo 0:0 . Hvala :)

  • vico 00:07 23.julij 2012.

    ja nc nimate pojma stajrci

  • GERE 17:18 22.julij 2012.

    Nisem gledal tekme. A sodeč po tekmi Maribor - Koper , verjamem Adiloviću! Žalostna predstava Maribora.