Šport > Nogomet
24 ogledov

Messi ne bo slekel dresa

Lionel Messi Reuters
Najboljši nogometaš sveta in zvezdnik katalonskega velikana Barcelone Argentinec Lionel Messi je odgovoril na namig predsednika argentinske zveze Julia Grondone, naj kritike utiša s tem, da preprosto sleče reprezentančni dres. Messi je zatrdil, da bo še naprej igral za reprezentanco.

Lionel Messi je potrdil, da bo kljub številnim ostrim kritikam, ki jih je deležen v domovini, kjer mu očitajo slabe predstave za izbrano vrsto, še naprej igral za Argentino. Resda niti Messi niti Argentina na prvih dveh tekmah skupine na južnoameriškem prvenstvu Copa America nista pokazala veliko; po eni od tekem so domači gledalci reprezentante z igrišča celo pospremili z glasnimi žvižgi. Nato pa so v ponedeljek s 3:0 premagali Kostariko in si zagotovili četrtfinalni nastop, Messi pa je pokazal nekaj veščin, po katerih sicer po vsem svetu slovi v dresu blaugrane.

"Čeprav me kritizirajo in mi žvižgajo, bom vedno z veseljem oblekel reprezentančni dres. Glasne kritike me sicer prizadenejo, tudi moje soigralce, a zavedamo se, da do zdaj na igrišču nismo blesteli," je dejal Messi in dodal: "Zagotovo nikomur ni všeč, če ga izžvižgajo, vendar se je to zgodilo zato, ker nismo dobro igrali." Grondona pa je v radijskem pogovoru dejal, da bi bila ena od rešitev zagotovo tudi to, če bi Messi preprosto rekel, da ne bo več prišel, in bi ostal v Španiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice