Šport > Nogomet
1375 ogledov

Messi prevozil rdečo luč na Floridi, skoraj je prišlo do trčenja

Print Screen
Novopečeni član Interja iz Miamija se je za las izognil prometni nesreči na Floridi.

Argentinski nogomeni as Lionel Messi (36) je med vožnjo po Fort Lauderdaleu na Floridi, približno 45 kilometrov stran od Miamija, prvozil rdečo luč na semaforju in pri tem skoraj trčil z drugim vozilom.

Nekdanji član Barcelone in Paris Saint-Germaina, ki bo kariero nadaljeval onkraj luže, je v belem športnem terencu zapuščal kompleks Interja, sledil pa mu je policijski avto s prižgano sireno.

Messi Predsednik Barcelone Šport "Z Messijem je bil sklenjen dogovor, a je njegov oče ..."

Prisotnost policista bržkone pomeni, da je imel Messi proste roke za vožnjo skozi rdečo luč, kar pa so spregledali nekateri drugi udeleženci prometa. Za povrhu je Messija tik pred križiščem zmotil nek navijač, ki se je nevarno približal njegovemu avtomobilu in ga z ročnimi kretnjami prosil za skupno fotografijo.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Messi se na prošnje navijača ni odzval, temveč je nadaljeval z vožnjo, kar bi lahko imelo precej hude posledice. V križišču je nato prevozil rdečo luč, v tistem trenutku pa sta z njegove desne strani pridrvela dva avtomobila. Prvega je moral spustiti predse, drugi pa je še pravočasno zavrl, tako da se je končalo brez poškodb ali zvite pločevine.

Messi jo bo za prometni prekršek bržkone odnesel brez kazni, kar sicer ni ustaljena praksa na Floridi, kjer se vožnja skozi rdečo luč kaznuje s 125 dolarji in tremi kazenskimi točkami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Toma 12:08 15.julij 2023.

    Rdeča je za rajo, on je namanj polbog.