Šport > Nogomet
7201 ogledov

Mlada navijačica si je med slavjem prerezala vrat

Tamra Maiochi Facebook Mladenki na žalost ni bilo pomoči.
30-letna Brazilka je umrla zaradi bizarnega spleta okoliščin.

Veselje skupinice brazilskih navijačev po zmagi nad Srbijo (2:0), s katero so Neymar in druščina potrdili prvo mesto v skupini in uvrstitev v osmino finala svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji, se je hitro sprevrglo v žalost.

30-letna brazilska navijačica Tamra Maiochi se je po zadnjem sodniškem pisku veselila zmage svoje reprezentance, pri čemer je izgubila ravnotežje in padla na vinski kozarec. Pri tem je utrpela tako hude poškodbe vratne vene, da je izkrvavela.

Tragičen incident se je zgodil v mesti Itatiba, zvezni državi Sao Paulo, kjer si je 30-letnica tekmo ogledala v družbi prijateljev. Po navedbah policije je sedela na kavču in v eni roki držala telefon, v drugi pa kozarec vina.

Po koncu tekme je vstala s kavča in se s prijatelji veselila napredovanja med najboljših 16 ekip letošnjega mundiala, pri čemer ji je spodrsnilo. Poskušala se je oprijeti klubske mizice, nato pa nerodno padla na kozarec, ki se je razletel na črepinje. Delci stekla so ji prebodli vratno veno. Prijatelji so z brisačami poskušali zaustaviti krvavitev, a je dekle do prihoda reševalcev podlegla hudim poškodbam.

Maiochijeva je v svoji zadnji objavi na družbenem omrežju Facebook pozirala s kozarcem vina in opozarjala na nevarnosti vožnje pod vplivom alkohola. "Nikoli si ne predstavljamo, da bi se nam lahko zgodilo kaj takšnega, a nesreče se dogajajo," je zapisala.

Policija bo opravila preiskavo dogodka, čeprav vse kaže na tragično nesrečo.

Brazilci, petkratni svetovni prvaki (1958, 1962, 1970, 1994, 2002) se bodo za napredovanje v četrtfinale pomerili z Mehičani.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice