Šport > Nogomet
845 ogledov

Mourinho ne želi igralca, a ga je vseeno dobil v ekipo

Mohammad Al-Sahlawi
Na treninge rdečih vragov po dogovoru.

V naslednjih treh tednih bo imel Jose Mourinho na treningih na voljo novega igralca, ki pa si ga v svoji ekipi niti ne želi. Z Manchester Unitedom bo namreč vadil 31-letni reprezentančni napadalec Savdske Arabije Mohammad Al-Sahlawi, njegov prihod pa je posledica dogovora med vodilnimi možmi rdečih vragov in ministrstvom za šport omenjene države.

Al-Sahlawi je sicer eden ključnih mož izbrane vrste z Arabskega polotoka, v 33 nastopih za reprezentanco je dosegel kar 26 zadetkov. Član kluba Al-Nassr se bo s soigralci iz reprezentance na svetovnem prvenstvu v skupini A pomeril z gostiteljico Rusijo, Egiptom in Urugvajem.

"Dogovorili smo se, da bo naš napadalec vadil z Manchester Unitedom. Naj mu pomaga bog," je svojim sledilcem na twitterju sporočil savdski minister za šport Turki Al-Sheikh. United je oktobra podpisal pogodbo s Savdsko Arabijo, v državi pa naj bi pomagal pri razvoju nogometne ige, sam pa bo v arabskem svetu utrdil svojo blagovno znamko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice