Šport > Nogomet
2644 ogledov

Naduti mladi nogometaš priletel na trdna tla

Nenad Kačar GFK Dubočica Facebook Nenad Kačar (levo) med podajanjem izjave.
V športu je samozavest nujna. A meja med samozavestjo in aroganco je včasih zelo tanka.

Drugi rang srbskega nogometa ni deležen velike pozornosti medijev. Prva liga Srbije, kakor se tekmovanje imenuje (elitni rang nosi ime Superliga), sicer združuje nekaj prepoznavnih kolektivov, a širša javnost slabo pozna akterje.

Eden od njih pa je v preteklih dneh le stopil v ospredje. Pred tekmo med Sremsko Mitrovico in Dubočico je nogometaš slednje postal prava zvezda. No, pravzaprav je zaslovel šele po njej.

zlatan ibrahimović Naslednjič... Šport Ibra o tem, kaj mu je dejal vratar pred zgrešeno enajstmetrovko

18-letni Nenad Kačar je obetavni igralec Dubočice, ki je pred srečanjem zelo smelo napovedal izid. Bil je prepričan v zmago, kot glavni razlog za takšno razmišljanje pa je navedel sebe.

"Ona so slabša ekipa od nas. V zadnjem času so se okrepili, a to niso pravi igralci," je dejal mladinec in najbrž dal nekaj motivacije tekmecem.

Dubočica je v predhodnem kolu na domačem igrišču v Leskovcu igrala 0:0 proti Slogi iz Kraljeva in Kačar je vedel, kaj je bilo narobe. "Na prejšnji tekmi nam je nekaj manjkalo, manjkal nam je zaključek. Zdaj sem tukaj jaz, vzeli bomo tri točke," je dejal mladi napadalec.

In razplet obračuna med Sremsko Mitrovico in Dubočico? Domači so zmagali s 3:0. Že ob polčasu so vodili z 2:0, takrat je bil Kačar tudi zamenjan. Njegova izjava se je prek uporabnikov družbenih omrežij seveda hitro razširila po spletu.

Po 14 odigranih tekmah sta tako Sremska Mitrovica (15. mesto, 14 točk) kot Dubočica (13. mesto, 16 točk) v spodnjem delu lestvice osemnajstčlanske lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice