Šport > Nogomet
50 ogledov

Nasri: Trener ima težave z angleščino

samir nasri EPA
Napadalec Manchestra Cityja Sami Nasri se je odzval na besede trenerja Roberta Mancinija, ki meni, da bi si francoski reprezentant zaslužil kakšno klofuto. Nasri je priznal, da ima za seboj slabo sezono, vendar je prepričan, da besede trenerja niso bile na mestu.

Roberto Mancini je razumljivo razočaran nad letošnjo sezono Manchester Cityja, saj so meščani v Ligi prvakov izpadli že v skupinskem delu, v domačem prvenstvu pa imajo kar 15 točk zaostanka za Manchester Unitedom. Mancini je izrazil nezadovoljsto nad igro Samirja Nasrija, ki igra po principu toplo/hladno. ''Najraje bi ga udaril, saj bi moral igralec njegova kova vedno igrati dobro,'' se je jezil Italijan in dodal, da so sinjemodri igrajo na 50 odstotkih svojih zmogljivosti.

Nasri je priznal, da v letošnji sezoni ni v najboljši formi, a obenem dodal, da so bile besede trenerja neprimerne. ''Mancini je pokazal pomanjkanje zaupanja, ko je rekel, da bi me najraje udaril. Nisem imel dobre sezone in tega se zavedam. Sem prvi v vrsti za samokritiko, ampak ni res, da igram na 50 odstotkih,'' je povedal Nasri in nadaljeval: ''Mislim, da ima trener še vedno težave z angleščino in včasih uporablja izraze, ki niso najbolj primerni.''

Nekdanji nogometaš Arsenala pogreša pristop Arsena Wengerja, ki je po njegovem mnenju boljši trener od Mancinija. Nasri je prepričan, da z Wengerjem ne bi imel podobnih težav. ''Arsene Wenger je najboljši trener, s katerim sem delal. Če bi pri Cityju delal z njim, bi se morda izognil nekaterim težavam. Wenger me je najbolje razumel. V moji karieri je odigral veliko vlogo,'' je zaključil Nasri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.