Šport > Nogomet
1198 ogledov

Navijači izbrali naj trenutke Eura 2020

Patrik Schick Češka Škotska Epa
Na enainpetdesetih tekmah evropskega prvenstva je skupno padlo 142 zadetkov.

Na srečanje je bilo povprečno doseženega 2,48 zadetka, enajst od stodvainštiridesetih golov so igralci zabili v lastno mrežo. 

Najboljša strelca tekmovanja sta bila Čeh Patrik Schick in Portugalec Cristiano Ronaldo s po petimi natančnimi streli. Oba sta se znašla tudi na seznamu najlepših golov.

Uefina strokovna komisija je izbrala deseterico, navijači pa so z glasovanjem na spletni strani lahko izrazili svoje mnenje.

Cristiano Ronaldo Euro 2020 Pérez sredi afere Šport "Ronaldo je idiot in povsem neuravnovešen"

Prvo mesto je s skoraj 800.000 glasovi pričakovano pripadlo Schicku in njegovemu zadetku za 2:0 proti Škotski na Hampden Parku. Čeh je zabil iz rekordnih 45 metrov oddaljenosti.

Na drugo mesto so ljubitelji nogometa postavili gol Paula Pogbaja za Francijo proti Švici, na tretje strel Luke Modrića za Hrvaško proti Škotom, na četrto zadetek Italijana Lorenza Insigneja proti Belgiji, na peto pa strel Ronalda proti Madžarski.

navijači Euro 2020 TV finale Komentar Šport Zakaj nas ni zraven?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice