Šport > Nogomet
765 ogledov

Ne boste verjeli, kako danes izgleda Fernando Torres

Fernando Torres je bil z dvema zadetkoma prvi mož srečanja na Anfieldu. (Foto: E Žurnal24 main
Španec, ki opravlja vlogo pomočnika trenerja rezervne ekipe Atletico Madrida, se je po končani nogometni karieri pošteno posvetil delu v telovadnici.

Potem ko je poleti 2019 postavil svoje športne copate v kot in nekaj časa zasluženo užival v pokoju, se legendarni španski napadalec Fernando Torres niti slučajno ni zapustil.

Lahko bi celo rekli, da se je po končani športni poti še bolj posvetil delu v telovadnici, kot tekom svojega igranja za najmočnejše klube na svetu. Tako vsaj kaže glede na fotografije, ki so v zadnjih dneh preplavile socialna omrežja ter šokirale nogometne navdušence.

Nekdanji nogometaš evropskih velikanov Atletico Madrida, Liverpoola, Chelseaja in Milana je namreč poziral za enega izmed sponzorjev, pri tem pa ni bil niti malo podobnem "Otroku" (El Nino) iz svojih nogometnih dni, temveč je prej spominjal na kakšnega izmed tekmovalcev v bodybuildingu.

Torres je sicer tudi po končani igralski karieri ostal čvrsto vpet v nogomet, saj je sprejel pozicijo pomočnika Nachu Fernandezu na klopi rezervne ekipe Atletico Madrida, kjer si nabira prepotrebne trenerske izkušnje na svoji novi športni poti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice