Šport > Nogomet
293 ogledov

Neymar precej časa ne bo igral

Neymar Profimedia
Brazilski zvezdnik ima poškodovan gleženj.

Brazilski nogometaš Neymar bo zaradi poškodbe gležnja moral počivati od šest do osem tednov, je danes sporočil njegov klub PSG. Brazilski zvezdnik se je poškodoval ob koncu nedeljske prvenstvene tekme s St. Etiennom, ko so ga morali v 87. minuti odnesti z igrišča.

Danes so po zdravniških pregledih znane podrobnosti o resnosti poškodbe. PSG je sporočil, da si je Brazilec ob zvinu levega gležnja poškodoval tudi vezi, tako da bo predvidoma z igrišč odsoten od šest do osem tednov.

Po 72 urah bodo opravili še en zdravniški pregled in ocenili takratno stanje poškodovanega sklepa, vendar v letu 2021 Brazilec skoraj zanesljivo ne bo več igral.

Neymar | Avtor: Profimedia Profimedia

V letošnjem letu bo pariški klub igral še pet tekem, štiri v francoskem prvenstvu, kjer je po sinočnji zmagi s 3:1 prepričljivo na prvem mestu z 12 točkami naskoka pred zasledovalci, ter zadnjo v skupinskem delu lige prvakov z Bruggom. PSG je sicer v skupini A trdno na drugem mestu, ki ga ne more več izgubiti, ne more pa več niti prehiteti Manchester City na prvem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice