Šport > Nogomet
3673 ogledov

Nogometašu Barcelone zaradi napada in uporabe orožja dolga zaporna kazen

arda turan EPA
Nekdanji zvezdnik Barcelone, ki trenutno kot posojen nogometaš brani barve istanbulskega Basaksehira, je obsojen na skoraj tri leta zaporne kazni.

Nogometaš Barcelone Arda Turan, ki si trenutno kruh služi v Turčiji pri Basaksehirju, je zaradi uporabe orožja, povzročitve strahu in panike, ilegalnega posedovanja orožja ter namerne povzročitve poškodb, obsojen na dve leti in osem mesecev zapora.

Toda sodišče se je tudi odločilo, da bo kazen zaenkrat zgolj pogojna, tako da turškemu nogometnemu zvezdniku ne bo potrebno iti v zapor, če v naslednjih petih letih ne prekši zakon.

arda turan andres iniesta Začetek sojenja Šport Turškemu zvezdniku grozi do 12 let zapora Barcelona Incident Šport Nekdanjemu zvezdniku Barcelone grozi dolga zaporna kazen

 

Turanu je bila kazen dosojena zaradi incidenta, do katerega je prišlo pred kakšnim letom, ko je v enem izmed istanbulskih nočnih klubov pretepel turškega pevca Berkaya Sahina, kateremu je zlomil nos. Po fizičnem obračumu je Turan s pištolo v roki obiskal Sahina še v bolnišnici, kjer je v tla tudi izstrelil naboj.

Po incidentu se je oglasil tudi njegov klub, ki mu je naložil 350.000 funtov kazni.

Barcelona Na dnu Šport Nekdanji zvezdnik Barcelone razbil pevcu nos ter ga prosil, naj ga ustreli
Komentarjev 1
  • Janez_53 09:48 13.september 2019.

    Bi bilo preveč zahtevno že v naslov napisati, da je kazen POGOJNA???

Sorodne novice