Šport > Nogomet
17928 ogledov

Nore scene! Podivjani "Pitbul" napadel hudo bolnega Mihajlovića

Print Screen
Nogometaš Bologne se je sredi tekme zapletel v prerivanje s svojim trenerjem Sinišo Mihajlovićem.

Bologna je v 17. krogu italijanske Serie A v gosteh premagala Lecce (2:3). Za goste je zadel Riccardo Orsolini v 43. in 66. minuti, vmes pa je domačo mrežo stresel še Roberto Soriano (56.)

Pri domačih sta se med strelce vpisala Khouma Babacar v 85. oziroma Diego Farias v 91. minuti, nato pa jim je zmanjkalo časa za morebiten preobrat.

Tekmo je znaznoval resen incident v zaključku prvega polčasa, v katerega sta bila vpletena obrambni vezist gostujoče ekipe Gary Medel in njegov trener Siniša Mihajlović.

Čilenec, ki se ga zaradi brezkompromisnega stila igre drži vzdevek "Pitbul", je v 40. minuti znorel nad vezistom Lecceja Panagiotisom Tachtsidisom, ki je nad njim storil prekršek.

 | Avtor: Epa Epa
Srbski strateg, ki je stal v neposredni bližini dogajanja, je očitno menil, da je bila reakcija pretirana, zato je igralca v želji, da bi preprečil nepotrebno izključitev, poskušal razdvojiti.

Toda Medel njegovega posredovanja ni dobro sprejel in prišlo je celo do fizičnega kontakta, nakar je trenerja, ki se že več mesecev zdravi zaradi levkemije, grobo odrinil.

Sledila je burna izmenjava mnenj, pri čemer je podivjanega Medela miril soigralec, na pomoč pa je priskočil še Tachtsidis. Čilenec je ob tem besno pogledoval proti Mihajloviću, ki ga je stran odvlekel eden od pomočnikov.

Zdelo se je, da bo razjarjeni Mihajlović takoj posegel po menjavi, a je Medel dokončal prvi polčas. V zakulisju sta očitno zgladila vsa nesoglasja, saj se je "Pitbul" v drugem polčasu vrnil na igrišče in tekmo odigral do kocna.

"Mihajlović je bil jezen. Pogovorili smo se. To je bilo pogumno od Medela, da se mu je tako zoperstavil. V slačilnici sta vse razjasnila in si segla v roke," je razkril strelec dveh golov Orsolini.

 | Avtor: Epa Epa

Mihajlović se trenutno zdravi zaradi akutne oblike levkemije, katero so mu diagnosticirali julija. Zaradi agresivnega zdravljenja je moral začasno zapustiti delovno mesto, a se je že po dobrem mesecu dni vrnil na klop italijanskega prvoligaša.

Konec novembra je spregovoril o poteku zdravljenja in številnih negativnih učinkih na njegovo telo. Trenutna prognoza je dokaj dobra, saj so bili rezultati po prvem ciklusu spodbudni, vendar sloviti Srb še vedno ni izven nevarnosti.

Siniša Mihajlović Boj z levkemijo Šport Mihajlović tudi v solzah spregovoril o svojem zdravju

Mihajlovića je pred dnevi doletela tudi posebna čast, saj je bil po izboru Nogometne zveze Srbije izbran za najboljšega srbskega trenerja preteklega leta. "Obljubil sem, da ne bom jokal, ampak hvala vam vsem iz srca, res želim izraziti veliko zahvalo za to čast," je priznanje pospremil 50-letnik. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice