Šport > Nogomet
6687 ogledov

Noro, koliko je zvezdnik zapravil za prostitutko, žena ga je celo vrgla iz hiše

Angleški nogometni reprezentant Profimedia
Po trditvah otoških medijev naj bi se angleški nogometni reprezentant znašel na cesti, potem ko ga je žena vrgla iz hiše zaradi zneska, ki ga je zapravil za prostitutko.

Angleškega nogometnega zvezdnika, ki igra v Premier ligi in je član angleške nogometne reprezentance naj bi žena vrgla iz hiše, potem ko je odkrila, da se je zaljubil v prostitutko in zanjo zapravil 65.000 evrov, poroča The Sun. Zaenkrat neimenovani nogometni zvezdnik naj bi bil znova ujet v družbi "dame noči", čeprav je v preteklosti že obljubil ženi, da se bo spremenil.

Slednja mu je slepo verjela, on pa naj bi se tokrat celo zaljubil, saj je naj bi eno izmed prostitutk naravnost zasipaval z ljubezenskimi sporočili, nespodobne fotografije pa naj bi si izmenjavala tudi v času, ko je pazil na svoje otroke.

V zadnjih sedmih mesecih naj bi za njene usluge odštel več kot 40.000 evrov, več kot 20.000 evrov pa naj bi zapravil za različna darila. Enkrat naj bi se z njo dobil, ko si je za izgovor izmislil, da mu je mati hudo zbolela ter da si jo želi obiskati. 

Angleški nogometni reprezentant | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Soproga je začela sumiti, da je nekaj narobe, ko je začel vse pogosteje pozno prihajati domov in zamujati, začel je skrivati prenosni telefon, obenem pa naj bi pogosto dišal po ženskem parfumu. Ko je enkrat pozabil mobitel ter se odpravil pod tuš, je preverila svoje sume in na telefonu našla fotografije in sporočila.

Žena naj bi svoje moža soočila z vsebino mobitela, slednji pa je vse priznal. Končal je na cesti, preden se je soproga odločila, da se za nekaj dni vrne k staršem, kjer naj bi vse skupaj premislila.

Po zadnjih poročilih The Suna naj bi bila nogometnemu zvezdniku pripravljena dati še eno priložnost, pod pogojem da ima na Snapchatu ves čas vključeno svojo lokacijo.

Angleški tabloidi zaenkrat še niso razkrili nogometaševe identitet, toda tudi to je zgolj vprašanje časa.

Komentarjev 1
  • Ender3 21:28 12.junij 2022.

    Babja rit, niso orglice na katere se lahko igra.!

Sorodne novice