Šport > Nogomet
321 ogledov

Nov, dvojno boleč udarec za Barcelono

Frenkie de Jong in Pedri Profimedia
Barcelona najmanj mesec dni brez De Jonga in Pedrija.

Nizozemec Frenkie de Jong in Španec Pedri bosta morala zaradi poškodbe prisilno počivati dlje časa, je na spletni strani sporočil nogometni klub Barcelona. Po poročanju medijev, med njimi tudi The Athletica in ESPN, bosta igralca zvezne vrste odsotna najmanj mesec dni.

Nekoliko prej se bo na igrišča lahko vrnil De Jong, ki si je na tekmi proti Athetlicu iz Bilbaa poškodoval desni gleženj. Okrevanje naj bi trajalo štiri do pet tednov. Okoli mesec in pol pa bo z zelenic odsoten Pedri, ki si je na isti tekmi poškodoval desno stegensko mišico.

Nogometaša sredine igrišča bosta tako izpustila povratni obračun osmine finala lige prvakov proti Napoliju, ki bo 12. marca. Prva tekma se je pod Vezuvom končala z 1:1.

Barcelona se je v Bilbau s tamkajšnjim Athleticom v nedeljo razšla brez zmagovalca (0:0) in na lestvici zaseda tretje mesto. Na vrhu je Real Madrid s 66 točkami, sledi Girona z 59, Katalonci pa so jih zbrali 58. Atletico Madrid slovenskega vratarja Jana Oblaka je po 27 krogih pri 55 točkah.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice