Šport > Nogomet
2064 ogledov

Tako so se poklonili pobiralcu žog, ob katerem je počilo eksplozivno sredstvo

Pobiralec žog NŠ Mura Facebook/NŠ Mura
Pri nogometnem klubu NŠ Mura so se odzvali po incidentu na tekmi z Mariborom ter presenetili mladega pobiralca žog, ki je bil najbližje eksploziji.

Po Sloveniji še vedno odmeva incident s tekme med Muro in Mariborom v Fazaneriji, ko je zaenkrat še vedno neidentificiran navijač gostujočega moštva proti igrišču vrgel eksplozivno sredstvo, ki je poškodovalo več rezervnih igralcev Mure in člana njihovega strokovnega vodstva ter resno prestrašilo tudi mladega pobiralca žog, ki se je nahajal v neposredni bližini.

Tekma je medtem že dobila epilog, saj je disciplinski sodnik vmes že sprejel odločitev ter drakonsko kaznoval moštvo Maribora, pri Muri, pri kateri jo je na srečo nekoliko resneje skupil le Niko Kasalo, pa so se v minulem tednu izkazali s prelepo gesto, ko so mladega pobiralca žog presenetili s prekrasnim podpisanim retro dresom, kot so ga nogometaši nosil na omenjeni tekmi.

"Nani Bauer je bil tisti pobiralec žog, ki je bil najbližje močnemu poku ob odvrženem eksplozivnem telesu na nedeljski tekmi z Mariborom. Danes smo mu, v družbi očeta, predali podpisan retro dres Murašev, ki bo, upajmo, ublažil neprijeten spomin na ta dogodek. V klubu se bomo z vsemi pristojnimi organi tudi v prihodnje trudili, da bo obisk Fazanerije varen za vse obiskovalce, še posebej za družine z otroci, ki šele spoznavajo lepoto nogometa," so sporočili iz Mure.

Viole Fazanerija Komentar Šport Ventil za narcisoidne kretene

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice