Šport > Nogomet
2992 ogledov

Nova neumnost Kariusa

loris karius Epa
Vratar Liverpoola si je privoščil novo napako med vratnicama Redsov. Tokrat na prijateljski tekmi proti Tranmere Roversom

Vratar Liverpoola Loris Karius, ki je bil eden izmed glavnih krivcev za poraz Redsov v finalu Lige prvakov, si je na prijateljski tekmi proti Tranmere Roversom privoščil novo napako, s čimer je še poglobil "vratarsko krizo" v Liverpoolu.

loris karius Skrušen Šport Karius preživlja pekel, policija sprožila preiskavo

Medtem ko se angleška reprezentanca bori za naslov svetovnega prvaka, se premierligaški klubi že pripravljajo na novo sezono. Liverpool je tako v sredo premagal četrtoligaša Tranmere Rovers s 3:2. Toda klub iz mesta Beatlov si tekme ne bo zapomnil po dobrem, saj je tekmo zaznamovala nova nespretna reakcija njihovega vratarja, po kateri so Redsi prejeli lahek zadetek.

Nesrečni golman ni uspel uloviti žoge, ki se je od njega odbila, do nje pa se je prebil nasprotni igralec, ki je brez težav zatresel nasprotnikovo mrežo.

To je bila še ena v nizu neprepričljivih partij nemškega vratarja, ki se zadnje čase nahaja pod hudim udarom kritik. Angleški mediji tako Liverpool povezujejo s številnimi priznanimi vratarji, pogosto se omenja tudi ime Jana Oblaka.

Jan Oblak Neizpolnjena želja Šport Jan Oblak predrag za Liverpool?

Nemec lahko najde tolažbo le v dejstvu, da ga zaenkrat še vedno ščiti njegov trener Jürgen Klopp: "Napake se dogajajo. Ne maram jih jaz, ne marajo jih navijači, ne marajo jih igralci, toda dogajajo se. Res je, da bi lahko posredoval bolje ter strel obranil. Toda moramo iti dalje, se iz tega kaj naučiti ter gledati samo naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.