Šport > Nogomet
1600 ogledov

Ramos odgovarja vsem, ki ga krivijo še za poškodbo Kariusa

sergio ramos mohamed salah Epa
Kapetan madridskega Reala odgovoril na nove obtožbe.

Od finala lige prvakov, ki se je v Kijevu končal z zmago Reala s 3:1 proti Liverpoolu, je minilo deset dni, še vedno pa je kapetan trikratnih zaporednih evropskih prvakov Sergio Ramos tarča številnih obtožb. Mnogi mu očitajo, da je na dvoboju namerno poškodoval prvega zvezdnika tekmecev Mohameda Salaha, kasneje pa zakrivil še pretres možganov Lorisa Kariusa. Ta je nato do konca tekme storil dve veliki napaki.

loris karius Liga prvakov Šport Karius v finalu igral hudo poškodovam

Ramos se je zdaj odzval na očitke. "Zadeva s Salahom je požela veliko pozornosti. Do zdaj se nisem želel oglašati, saj je vse prenapihnjeno. Ogledal sem si dobro to akcijo. On je prvi prijel mene, padel sem, poškodba pa se je pripetila na njegovi drugi roki, mene pa obtožujejo, da sem uporabil judo prijem. Kasneje se je oglasil še vratar in dejal, da sem ga onesposobil," je za Cuarto izjavil Španec in sarkastično nadaljeval: "Manjka le še izjava Firmina, da se je prehladil, ker je na njega padla kaplja mojega znoja."

Mohamed Salah Neverjetna vsota Šport Ni še končano, s tožbo nad Ramosa po poškodbi Salaha

Štirikratni zmagovalec lige prvakov je zaključil zmnenjem, da bi Egipčan lahko nadaljeval z igranjem. "S Salahom sva bila v kontaktu preko SMS sporočil. Počutil se je dokaj v redu. V finalu bi lahko nadaljeval z igranjem, če bi dobil injekcijo. Sam sem tako storil že nekajkrat. A ko Ramos stori prekršek, se to še posebej izpostavi. Ne vem, morda je to zato, ker sem že tako dolgo uspešen v Real Madridu," je še dejal španski reprezentančni branilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice