Šport > Nogomet
2056 ogledov

Ramos dobil zaveznika proti obtožbam, označen pa tudi za idiota

Thibaut Courtois EPA
Zvezdnik stopil v bran kapetanu madridskega Reala.

"Zadeva s Salahom je požela veliko pozornosti. Do zdaj se nisem želel oglašati, saj je vse prenapihnjeno. Ogledal sem si dobro to akcijo. On je prvi prijel mene, padel sem, poškodba pa se je pripetila na njegovi drugi roki, mene pa obtožujejo, da sem uporabil judo prijem. Kasneje se je oglasil še vratar in dejal, da sem ga onesposobil," je po novici, da naj bi Loris Karius na finalni tekmi lige prvakov utrpel pretres možganov, dejal Sergio Ramos in sarkastično nadaljeval: "Manjka le še izjava Firmina, da se je prehladil, ker je na njega padla kaplja mojega znoja."

Španski branilec se mora vse od finala sicer braniti očitkov, da je namerno poškodoval Mohameda Salaha, kasneje tudi Kariusa in tako poskrbel, da je Nemec dvakrat na dvoboju katastrofalno posredoval. Ramos je zdaj dobil nepričakovanega zaveznika.

loris karius Liga prvakov Šport Karius v finalu igral hudo poškodovam

"Enako se je zgodilo meni, ko sem trčil z Alexisom Sanchezom. Doživel sem pretres, nisem videl žoge, zato sem čez 20 minut zapustil zelenico," je uvodoma dejal belgijski reprezentančni vratar Thibaut Courtois.

"Žal mi je za Kariusa, a te napake opravičevati na takšen način ...Če doživiš pretres, zapustiš igro, to ti povedo tudi zdravniki. Če zdaj govorijo, da je za napaki kriv pretres, naj bo tako. Sam je sicer po tekmi dejal, da je naredil napaki. Vratarju se lahko zgodijo takšne reči. Zdaj to pripisujejo pretresu, kar je čudno. A če tako pravijo zdravniki, naj bo tako," je še nadaljeval Belgijec, sicer vratar Chelseaja.

sergio ramos loris karius Karius Šport Ramos odgovarja vsem, ki ga krivijo še za poškodbo Kariusa

Karius je pred dnevi odpotoval na specialistični pregled v Boston, kjer so zdravniki ugotovili, od finala je sicer minilo že kar precej časa, da je ob porazu proti Realu z 1:3 igral s pretresom možganov po Ramosovem naletu.

Po Ramosovi izjavi je sicer moral o njem spregovoriti tudi član Liverpoola Roberto Firmino. "Tega raje ne bi komentiral. Ramos je prvak. Mislim pa, da je tudi idiot, ker je izjavil nekaj tašnega," je dejal brazilski reprezentant.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.