Šport > Nogomet
2663 ogledov

Po objavi posnetkov Oblak pravi: Ne verjemite vsemu, kar vidite

Jan Oblak Mundo Deportivo
Tik pred sobotnim derbijem povzročili nemir pri Atleticu.

Tik pred odločilnim derbijem med Barcelono in Atleticom so se v javnosti pojavili posnetki z zabave, na kateri so bili prisotni nekateri nogometaši madridskega kluba. Mnogi so zvezdnike obtožili, da ignorirajo koronavirusne predpise, med drugim pa sta se v kadru posnetkov, ki so jih objavili tudi pri Mundo Deportivu, pojavila tudi Čnogorec Stefan Savić, ki je kadil cigareto, in Jan Oblak, ki uporablja vodno pipo. 

Pri Atleticu so se tako morali spopasti s škandalom, iz kluba pa so sporočili, da gre za posnetke zabave, ki je bila organizirana že v obdobju pred pandemijo. "Dober film. Ne verjemite vsemu, kar vidite," pa se je na instagramu oglasil slovenski nogometni zvezdnik.

Profil, na katerem se je najprej pojavil sporni video, je bil že izbrisan, dekle Teresa Echave, ki je najverjetneje avtorica teh posnetkov, pa se je oglasila z naslednjimi besedami: "Pojavili so se nekateri naši videi. Če so koga zmedli, naj povem, da so bili posneti v času, ko še ni bilo nikakršnih prepovedi niti koronavirusa."

Jan Oblak La Liga Šport Elche proti Atleticu v 91. minuti streljal z 11-m, Oblak ostal nepremagan

Derbi med Barcelono in Atleticom bo sicer na sporedu v soboto. Pred zadnjimi štirimi krogi španskega prvenstva ima Atletico na svojem računu 76 točk, z dvema manj mu sledita Real Madrid in Barcelona. Možnosti za naslov ima še vedno tudi Sevilla, ki je z odigrano tekmo manj pri 70 točkah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice