Šport > Nogomet
384 ogledov

Pred stadionom protesti, na njem prisrčna gesta

ŠKO IZR Reševalni pas/Twitter
V torek zvečer so se nogometaši Izraela izkazali z lepo potezo.

V zadnjem kolu skupine A Lige narodov razreda C sta se v Glasgowu pomerili ekipi Škotske in Izraela. Gostom bi za osvojitev prvega mesta in s tem napredovanja v Ligo narodov B zadostoval že remi, a so bili gostitelji uspešnejši in so z zmago (3:2) sami prišli na vrh skupine.

Švedska : Rusija Liga narodov Šport Švedi v ligo A, Srbi in Škoti v ligo B

Pred srečanjem, kot je že navada ob gostovanjih Izraela, se je pred stadionom Hampden Park zbrala skupina protestnikov, ki je opozarjala na problematični položaj Palestine. 

Na stadionu oziroma na zelenici je vse skupaj potekalo v precej bolj prijateljskem vzdušju. Ob izvajanju izraelske himne je eden od gostujočih nogometašev opazil, da se otroci, ki so jih pospremili na igrišče, tresejo zaradi sila nizkih temperatur in vetra. 

Hitro je slekel svojo jakno in z njo ogrnil fanta, ki je stal pred njim, njegovemu zgledu pa so sledili še soigralci in Izraelci so izkazali z zares lepo gesto, ki je navdušila občinstvo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice