Šport > Nogomet
3089 ogledov

Pri Realu se ne strinjajo: Mi smo dobili tekmeca

liga prvakov, žreb Epa
Vsi nikakor ne bodo zadovoljni tudi po ponovitvi.

Zaradi napake, ko je bil med pari osmine finala izžreban tudi obračun med tekmecema, ki sta se že pomerila v skupinskem delu lige prvakov, kar pa pravila prepovedujejo, so se pri Evropski nogometni zvezi odločili za ponovitev celotnega 'plesa kroglic'. A vsem to ni odgovarjalo, najbolj glasni so bili pri madridskem Realu.

Temu je prvotni žreb namenil dvoboj z lizbonsko Benfico. Pri Realu so mnenja, da bi ta par moral obstati, saj je do napake v žrebu prišlo šele po tem, ko so sami že regularno izvedeli za ime svojega tekmeca. 

Tako so se pri vodilni ekipi španskega prvenstva pritožili na odločitev, da se žreb ponovi v celoti. A njihovo pritožbo so pri Uefi zavrnili. Ob 'ponovitvi' so nogometaši Reala za nasprotnika dobili PSG in tako tudi starega znanca Lionela Messija.

messi Messi proti... Šport Ponovljeni žreb poskrbel za spektakel v osmini finala

Na prvotni žreb se je sicer pritožil Atletico Madrid. Ta bi moral zaigrati proti Bayernu, kasneje je 'izvlekel' Manchester United.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice