Šport > Nogomet
12398 ogledov

Realovec zašel v hude težave s to fotografijo

alphonse areola Instagram
Alphonse Areola se je za nepremišljeno dejanje že opravičil.

Paris Saint-Germain je v prvem krogu nove sezone lige prvakov rutinirano odpravil Real Madrid (3:0). Dvakrat se je med strelce vpisal nekdanji član belega baleta Angel di Maria, piko na i popolni prevladi francoskega prvaka pa je v sodnikovem podaljšku dodal Thomas Meunier.

Tekmo je s klopi spremljal tudi rezervni vratar Reala Alphonse Areola, sicer član Paris Saint Germaina, ki se je Madridčanom pridružil v okviru dogovora za prestop Keylorja Navasa.

Areola je po tekmi poskrbel za veliko razburjenja med navijači Reala, saj se je v garderobi pariškega velikana fotografiral v družbi nogometašev PSG-ja. Šestindvajsetletni vratar se je v slačilnici družil z nekdanjimi soigralci in poziral pred objektivi, pri tem pa se je celo zadovoljno smehljal. 

Ogorčenim navijačem se je zdelo sila neumestno, da se njihov nogometaš v Realovi opravi fotografira skupaj s člani nasprotne ekipe, kar je še zlasti problematično v luči tako visokega in bolečega poraza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Querida afición del Real Madrid: me siento muy triste por algunos comentarios a una foto que circula en las redes sociales. Quiero que todos los madridistas sepan que mi corazón es blanco desde que fiché por este club y no puedo soportar la menor duda sobre mi motivación, mi lealtad y mi implicación por el Real Madrid, nuestro Madrid. La derrota de ayer me ha afectado al igual que a todos los que formamos esta gran familia. Tras el partido tuve un reencuentro con mis ex compañeros y amigos, a quienes no me había dado tiempo de despedirme. Por eso, reitero mis disculpas a los madridistas que se hayan sentido ofendidos, no era mi deseo y espero que todos juntos podamos lograr muchos éxitos Hala Madrid!! @realmadrid #halamadrid

A post shared by Alphonse Areola (@areolaofficiel) on

Areole so se kritike močno dotaknile, zato se je za svoje dejanje opravičil. "Dragi navijači Real Madrida, zelo mi je žal zaradi vaših komentarjev na fotografijo, ki je zaokrožila po družbenih omrežjih. Želim, da veste, da je od podpisa pogodbe moje srce belo in ne prenesem niti najmanjšega dvoma glede moje motivacije, zvestobe in predanosti Real Madridu, našemu Madridu," je zapisal.

"Poraz me je prizadel tako kot vse druge člane naše oganizacije. Po tekmi sem se srečal z nekdanjimi soigralci in prijatelji, od katerih se nisem imel časa posloviti. Še enkrat se opravičujem vsem, ki jih je to prizadelo, ker to ni bil moj namen. Upam, da bomo skupaj dosegli velike uspehe," je dodal 26-letnik.

Areola je tekmo na Parku princev presedel na klopi za rezervne igralce, med vratnicama pa je stal Thibaut Courtois.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice