Šport > Nogomet
26860 ogledov

Ronaldo še pred novim letom s pogodbo, zrušil bo vse rekorde

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo pred podpisom najbogatejše pogodbe.

Cristiano Ronaldo, ki je na svetovnem prvenstvu v Katarju razočaral s svojimi predstavami in celo izgubil mesto v začetni enajsterici Portugalske, krajše počitnice trenutno preživlja v Dubaju. Po poročanju slovite španske Marce bo sicer še pred novim letom podpisal pogodbo, pri tem pa mu ne bo potrebno zapustiti Arabskega polotoka.

Čeprav si je sam želel nastopiti v Evropi in ligi prvakov, se mu želja ne bo uresničila. Uteho bo poiskal v novem rekordu. Portugalec se je namreč že dogovoril za selitev v klub Al Nassr, kjer naj bi sklenil dogovor v višini 500 milijonov evrov. Gre za najvišjo sklenjeno pogodbo v zgodovini nogometa.

"V Al Nassru ga čaka podpis pogodbe še pred koncem leta 2022, sodelovanje pa naj bi trajalo do junija 2025. Za to bo prejel 500 milijonov evrov," trdijo pri Marci.

Al Nassr, klub iz glavnega mesta Riada, vodi Francoz Rudi Garcia, ki je v preteklosti na primer sedel tudi na klopi Rome. Člani trenutnega moštva so nekdanji vratar Arsenala in Napolija David Ospina, bivši član Villarreala Alvaro Gonzalez in nekdanji nogometaš Porta in Bešiktaša Vincent Aboubakar. 

Ronaldo je pred to sezono želel zapustiti Manchester United in zaigrati v ligi prvakov, a v tej nameri ni uspel. Sledil je slab začetek sezone, vse mostove pri rdečih vragih pa je porušil z intervjujem pred svetovnim prvenstvom. Prišlo je do dogovora o prekinitvi sodelovanja. Pred tem je nosil še drese Sportinga, Uniteda v svojem prvem obdobju v Angliji, madridskega Reala in Juventusa.

Komentarjev 3
  • Avatar pantani
    pantani 07:28 21.december 2022.

    Jokica, vseeno boš za vse večne čase zapisan kot št.2. za Messijem in kot egoist,ki gleda samo nase in denar!!!

  • Vrtnica 19:46 20.december 2022.

    Ali ???

  • airwave71 17:46 20.december 2022.

    Haha, tudi toliko niste, da bi "prevedli" ves prepisani članek... "Portugalski napadač sve je dogovorio s Al Nassrom te bi trebao potpisati ugovor vrijedan 500 milijuna eura, najveći ugovor u povijesti V Savdski Arabiji vidijo podpis sodelovanja z Ronaldom kot ...prikaži večt pomembem korak k organizaciji svetovnega prvenstva 2030."

Sorodne novice