Šport > Nogomet
11552 ogledov

Ronaldo zamenjal 'pol' Porscheja za telefonsko številko pevke

Cristiano Ronaldo Profimedia
Telefonska številka pevke ga je stala polovico prestižnega avtomobila.

Številni angleški mediji so v zadnjih dneh povzeli besede Roda Thornleyja, ki je pred leti opravljal vlogo maserja pri Manchester Unitedu. Ta je spregovoril o tem, da mu je Cristiano Ronaldo za polovico cene prodal vozilo Porsche Carrera, ker mu je uspel pridobiti telefonsko številko Kimberly Wyatt, članico glasbene skupine Pussycat Dolls. 

"Bil je marec in april, Cristiano pa je bil pred selitvijo k madridskemu Realu. Vsi smo vedeli, da bo po koncu sezone odšel. Gledal je X Factor in me vprašal za ime dekleta na televiziji. Bila je Kimberly Wyatt iz skupine Pussycat Dolls. Vprašal me je še, če bi lahko prišel do njene telefonske številke," je povedal Thornley, ki je nogometašu že prej priskrbel tudi številko pevke Dannii Minogue, sicer sestre precej bolj znane Kylie Minogue.

"Vprašal sem ga, kaj bom jaz imel od tega? Pridobil sem številke deklet, a od tega nisem imel nič. Cristiano me je nato vprašal, če mi je všeč njegov avtomobil. Dejal je, da mi ga bo dal za pol cene, ko bo odšel k Realu. Potreboval sem deset minut, da sem prišel do številke Kimberly Wyatt," je zdaj izjavil Thornley.

Kimberly Wyatt | Avtor: Profimedia Profimedia

Ronaldo je držal besedo. "Prišel je konec sezone in vprašal sem ga, če se spominja najinega pogovora. Dal sem mu 34.000 evrov za vozilo, ki je bilo vredno vsaj 70 tisočakov. Naslednji dan sem ga prodal za slednjo ceno. Imel sem ga v lasti pravzaprav le eno noč. Odšel sem do Ronalda, vzel avtomobil in ga nato prodal. Tisto leto sem izjemno užival na Maldivih," je zgodbo zaključil Thornley.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice