Šport > Nogomet
29457 ogledov

Sanja Modrić navdušila z reakcijo po šokantnem poljubu hrvaškega navijača

Sanja Modrić Printscreen
Sanja Modrić je med javljanjem v živo doživela precejšnje presenečenje.

Naše južne sosehe Hrvate je v zadnjih dneh zajela prava nogometna mrzlica, saj njihovi junaki blestijo na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer so se prebili že vse do polfinala, kjer jih v torek zvečer ob 20.00 čaka tekma z Argentino.

Da bi nekoliko potipala utrip tamkajšnje javnosti se je v glavno mesto Zagreb odpravila tudi priljubljena športna novinarka Sanja Modrić, ki je sicer še bolj znana po svojih javljanjih v času košarkarskih prireditev, a je v preteklosti že mnogokrat dokazala, da se odlično spozna tudi na nogomet.

Sredi Zagreba pa je kar sredi javljanja v živo doživela precejšnje presenečenje. Po neverjetni in izjemno napeti zmagi nad prvimi favoriti turnirja Brazilci je namreč med hrvaškimi navijači vladala takšna evforija, da je enega poneslo malce predaleč.

Sanja Modrić | Avtor: Printscreen Printscreen

Medtem ko se je Sanja javljala v živo za športni del večernih poročilih, jo je namreč presenetil eden izmed najbolj evforičnih navijačev, ki je pristopil do naše novinarke ter ji kar med njenim poročanjem podelil poljub.

In kako je na vse skupaj reagirala ena najbolj priljubljenih slovenskih športnih novinark? Izjemno profesionalno. Vsiljivca je sicer najprej začudeno pogledala, a se je nato zgolj prisrčno nasmehnila ter v slogu prave profesionalke nadaljevala s svojim delom.

Sanja je sicer že vrsto let poročena z nekdanjim odličnim košarkarjem Stipetom Modrićem, ki pa zagotovo dobro razume, kako lahko človeka ob velikih športnih slavjih nekoliko ponesejo čustva, tako da bo veselemu hrvaškemu navijaču incident zagotovo z lahkoto spregledal.

Komentarjev 3
  • andrej084 19:23 12.december 2022.

    Če bi bil Stipe bosanec, potem Sanja 2 tedna ne bi odprla oči...

  • Avatar NX11
    NX11 19:14 12.december 2022.

    Ta kura je itak njihova.

  • Ender3 17:59 12.december 2022.

    Hrvati ljubijo hrvatice. Namam nič proti, samo naj prenehajo z nepotrebno euforijo. Ne moreš stalno izzivat srečo z enajstmetrovkami.

Sorodne novice