Šport > Nogomet
9649 ogledov

Sedanji PSG razpada, v klubu želijo pripeljati dve legendi

PSG Profimedia
Bogati francoski klub bo iskal menjavi na mestu trenerja in športnega direktorja.

Zadnji ligaški poraz proti Nantesu je povzročil precej napetosti v pariškem klubu. Po poročanju francoskega Foot Mercata so odnosi med trenerjem, športnim direktorjem in vodstvom kluba vse slabši. V garderobi naj bi se problemi nakopičili predvsem zaradi Lionela Messija, v strokovnem delu kluba pa naj bi bil za njih najbolj odgovoren športni direktor Leonardo.

Več francoskih medijev je tako zapisalo, da je vodstvo PSG zelo nezadovoljno z delom, ki ga opravlja nekdanji brazilski reprezentant, po koncu sezone pa naj bi prišlo do njegove razrešitve. Brez službe naj bi poleti ostal tudi trener Mauricio Pochettino. Argentinca nameravajo zamenjati ne glede na rezultate, ki jih bo dosegel do konca sezone.

pochettino | Avtor: Epa Epa

Pri Foot Mercatu so še zatrdili, da se vodstvo kluba trenutno nahaja v Katarju, kjer potekajo pogovori z Zinedinom Zidanom in Arsenom Wengerjem. Oba trenutno v Katarju sodelujeta pri pripravah na svetovno prvenstvo, ki ga bo konec koledarskega leta gostil Katar. Pri PSG si želijo, da bi prvi prevzel vlogo glavnega trenerja, drugi pa funkcijo športnega direktorja.

Komentarjev 1
  • Tupamaros 10:58 23.februar 2022.

    Na igrišču pa veljajo le igralci.

Sorodne novice