Šport > Nogomet
1961 ogledov

Slabe novice, tako resna je poškodba slovenskega dragulja

Benjamin Šeško Slovenija Profimedia
Benjamin Šeško naj bi zaradi poškodbe manjkal več tednov.

Avstrijski velikan Red Bull Salzburg je v soboto utrpel dva udarca. Prekinil je neverjetno serijo 100-odstotnosti, potem ko je po desetih zmagah v enajstem kolu remiziral z Altachom 1:1, obenem pa je za nekaj časa izgubil svojega največjega dragulja, slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška.

Benjamin Šeško Prestopna bomba Šport Real si želi slovenskega dragulja, zainteresirani tudi City, Liverpool, Bayern...

Slednji je igro vstopil v 62. minuti, ko so Rdeči biki ob rezultatu 1:1 želeli vse sile usmeriti v napad, a je v bolečinah zapustil igrišče že čez 11 minut ob očitni poškodbi zadnje stegenske mišice. Šeško je imel sicer nekaj težav že pred dnevi na zadnjih reprezentančnih tekmah slovenske vrste.

"Boli me ob misli, da sem ponovno moral dečka povleči iz igre. Ne izgleda dobro, bomo videli, kaj bodo povedali zdravniki," je bil po tekmi kratek glavni trener ekipe Matthias Jaissle.

Pri klubu so po nato razkrili, da bodo opravili raziskave ter nemudoma obvestili javnost, za kako resno poškodbo gre. Že v nedeljo so nato iz sporočili, da si je mladi napadalec natrgal zadnjo stegensko mišico in bo tako z igrišč odsoten tri tedne.

Šeško, ki so mu po vse bolj odmevnih predstavah na Transfermarktu zvišali vrednost na osem milijonov evrov, je sicer v tej sezoni v avstrijskem državnem prvenstvu dosegel tri zadetke, 8. oktobra pa je prvič zadel tudi za Slovenijo.

Zdaj pa bo med drugim prisiljen izpustiti tudi dve tekmi na največji možni sceni, saj bo manjkal na obeh obračunih Lige prvakov proti nemškem Wolfsburgu.

Njegova zamenjava bi prav lahko bil mladi hrvaški reprezentant Roko Šimić, ki je v zadnjih tednih prikazal izjemno strelsko formo v dresu mladih "kockastih".

Benjamin Šeško Slovenija Slovenski dragulj Šport Toliko bo Salzburg iztržil za Benjamina Šeška

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice