Šport > Nogomet
5400 ogledov

Slovenec napadel svojega vratarja, nastala je cela drama

brekalo Print Screen
Nekdanji mladi slovenski reprezentant si je za svojo potezo prislužil neposredni rdeči karton.

Nogometaši Vikinga, katerega član je tudi slovenski branilec David Brekalo, so v 28. krogu norveške Eliteserien po preobratu premagali Kristiansund (3:2). Najprej je v 88. minuti z bele točke izenačil Veton Berisha, v tretji minuti dodatka pa je za zmago gostujoče ekipe poskrbel Sondre Flem Bjørshol.

Sodnikov podaljšek pa ni postregel le z zmagovitim zadetkom, temveč tudi z nenavadnim incidentom, v katerega je bil v 95. minuti vpleten nekdanji mladi slovenski reprezentant.

Po obetavni akciji domačega moštva, med katero je prišlo do nesoglasja v obrambni vrsti Vikinga, se je Brekalo na zelenici sporekel z vratarjem njegove ekipe Patrikom Gunnarssonon, kar je pripeljalo celo do fizičnega obračunavanja.

brekalo | Avtor: Print Screen Print Screen

Slovenski branilec je soigralca odrinil, Gunnarsson pa se je pretvarjal, da ga je Brekalo udaril v obraz in se od "hudih bolečin" zgrudil po tleh. Brekalo je bil zaradi domnevnega udarca v obraz kaznovan z rdečim kartonom.

Iz posnetka je razvidno, da je 22-letni Slovenec vratarja z rokama odrinil v predel prsi, Gunnarsson pa se je očitno odločil, da se mu bo za napad oddolžil z igralskim vložkom, kar je pripeljalo do izključitve.

Brekalo takšnega razpleta ni pričakoval, zato ga je sodniška odločitev še bolj podžgala, a se je ob prigovarjanju soigralcev umiril in odkorakal z igrišča.

Komentarjev 2
  • Jean_Dawkins 15:31 29.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Yanez 11:22 29.november 2021.

    Balkanec lahko gre z Balkana, Balkan pa ne gre tako lahko iz Balkanca...