Šport > Nogomet
1180 ogledov

Šok za Keka! Enega ključnih členov reprezentance z igrišča odnesli na nosilih

Sandi Lovrić Profimedia
Dobra dva meseca pred eurom poškodba Sandija Lovrića.

Slovenski nogometni reprezentant Sandi Lovrić je moral sinočnjo tekmo italijanskega prvenstva serie A v dresu Udineseja zaradi poškodbe predčasno končati. Lovrić je v Vidmu v igro proti Interju (1:2) vstopil v 62. minuti, nato pa so ga 20 minut pozneje z igrišča odnesli na nosilih.

Kot kaže, bo manjkal dlje časa, so zapisali pri Eurosportu. Slovenski vezist si je namreč po poročanju medijev poškodoval stegensko mišico, njegovo okrevanje pa naj bi trajalo dlje časa. Kot so zapisali na spletni strani tuttomercato, je trener videmskega kluba Gabriele Cioffi po tekmi potrdil, da gre pri Lovriću za hujšo poškodbo.

"Lovrić se je z reprezentančne akcije vrnil utrujen, pustili smo ga okrevati in imeli smo prav. Florian Thauvin pa ni vajen tega tempa. Lovrića še dolgo ne bomo imeli na voljo, upam pa, da se bo Thauvin vrnil čez nekaj tednov," je za Sky Sport o poškodbah na tekmi proti Interju dejal Cioffi, s čimer je nakazal na daljšo odsotnost slovenskega reprezentanta. Thauvina je omenil, ker je na tekmi z Interjem zaradi poškodb izgubil kar dva izmed svojih najbolj ključnih igralcev.

Sandi Lovrić | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot je ob tem pojasnil za klubsko spletno stran, trener Cioffi upa, da se v svojih ocenah moti: "Sicer nisem zdravnik, vendar Sandija po moji oceni še nekaj časa ne bo, prav tako ne Floriana. A verjamem, da se motim. Zdaj je vsak igralec pomembnejši kot kdaj koli prej. Finale sezone je vedno težak." Natančne podrobnosti o poškodbi Lovrića za zdaj niso znane.

Nogometaši Interja so se sicer v 31. krogu serie A v Vidmu veselili zmage z 2:1 in na vrhu razpredelnice prednost pred mestnim tekmecem Milanom povišali na 14 točk ter se močno približali naslovu. Udinese, ki je še sedmič zaporedoma doma ostal brez zmage, ostaja 15. in se še naprej bori za obstanek v družbi najboljših.

Ekipa iz Vidma, pri kateri je Jaka Bijol odigral celo tekmo, je bila na pragu presenečenja, potem ko je domače v 40. minuti v vodstvo popeljal 22-letni Srb Lazar Samardžić. Inter je izenačil šele v 55. minuti, potem ko je z enajstih metrov zadel Turek Hakan Calhanoglu. Šele v peti minuti sodnikovega dodatka pa je zmago Interju priigral Davide Fratessi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 18:26 09.april 2024.

    Sandi Lovrič ni eden ključnih členov slovenske reprezentance! Je pa vsekakor nogometaš na katerega se selektor lahko zanese in še največ priložnosti za igro je imel, ko je bil gonilna sila reprezentance Jojo Iličić. Vse od poraza s Finsko zadnjih ...prikaži več kvalifikacij pa selektor na levi strani, takoj za obema napadalcema, praviloma uporablja Jana Mlakarja, kot menjavo pa Verbiča (ko ni poškodovan) ali Lovrića. Poškodba slednjega pa Keku ne povzroča ravno sivih las, vsekakor pa mu želim hitro okrevanje!

  • Ender3 12:43 09.april 2024.

    Ojoj, Kek je izgubil enega od kekcev..Temu Se vsaj ne bo treba sramotit n EU prvenstvu..

Sorodne novice