Šport > Nogomet
1398 ogledov

Šov v ukrajinskem parlamentu: "Plačali bomo Vukojevićevo kazen"

dalić vukojević Epa Vukojević je bil zaradi incident izključen iz hrvaške reprezentance.
V Ukrajini so navdušeni nad hrvaško podporo. Kaznovanemu Ognjenu Vukojeviću ponujajo službo.

Predsednik Ukrajinske nogometne zveze Andrej Pavelko je napovedal, da bo zveza plačala 15.000 frankov visoko kazen, ki jo je Mednarodna nogometna zveza (Fifa) izrekla nekdanjemu hrvaškemu nogometašu Ognjenu Vukojeviću.

domagoj vida Vrag odnesel šalo Šport Hrvaški zvezdnik v resnih težavah, Fifa preiskuje nov incident

Hrvat si je kazen prislužil s posnetkom, v katerem je po tekmi na svetovnem prvenstvu z Rusijo izrekel sporno geslo Slava Ukrajini.

Poleg Pavelka, ki se je danes v ukrajinskem parlamentu pojavil v kockastem dresu Ivana Rakitića, so Vukojeviću podporo izrekli številni ukrajinski navijači, tudi nekdanji boksarski šampion Vladimir Kličko.

Odločili smo se, da bomo Vukojeviću plačali kazen, je po poročanju portala Večernji list dejal prvi mož Ukrajinske nogometne zveze. Ob tem je dodal, da bodo nekdanjemu igralcu Dinama iz Kijeva ponudili tudi delovno mesto na zvezi.

Hrvaška svetovno prvenstvo nogomet Škandal Šport Vukojevića oglobili in izključili iz reprezentance

"Trenutno preučujemo pravne možnosti, kako bi Vukojeviću pomagali v pritožbi na mednarodno arbitražno razsodišče za šport (Cas). Nudili mu bomo popolno pravno in finančno pomoč," Pavelka še povzema portal. Problematiko bodo po njegovi napovedi odprli tudi na naslednjem zasedanju Fife v Zürichu.

Potem ko sta Vukojević in hrvaški branilec Domagoj Vida objavila sporni posnetek na spletu, je Fifa Vidi izrekla opozorilo, Hrvaška nogometna zveza (HNS) pa je Vukojevića razrešila dolžnosti opazovalca, ki jo je imel kot sodelavec selektorja Zlatka Dalića.

Novak Đoković Izdajalec Šport Đoković navija za Hrvate, predsednik Srbije niti slučajno

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice