Šport > Nogomet
1241 ogledov

Streljal z 11-m, žoga poslal izven stadiona

Brian Brobbey Profimedia
Nenavaden strel z bele točke.

Ajaxov napadalec Brian Brobbey se je podpisal pod enega največjih 'kiksov' v tej sezoni. Nizozemski nogometaš, ki bo julija prestopil k nemškemu prvoligašu Red Bull Leipzigu, je sicer redni član najmočnejše Ajaxove zasedbe, a je v 36. kolu druge nizozemske lige branil barve druge ekipe slovitega kluba iz Amsterdama.

AFC Ajax II je gostoval pri moštvu Almere City, v 39. minuti pa je imel Brobbey izjemno priložnost, da svojo ekipo popelje v vodstvo. Na voljo je imel namreč strel z bele točke, a mu ni uspelo zadeti želenega cilja. Strel je bil tako nenatančen, da je okroglo usnje poletelo preko tribune stadiona Yanmar in pristal v bližnjem gozdičku.

Brobbey je bil zamenjan ob polčasu, njegovi soigralci pa so v 75. minuti prejeli zadetek, dvoboj se je končal z 1:0 v korist Almereja. Ta je skočil na tretje mesto drugoligaške lestvice. Pred njim sta le Cambuur (86 točk) in De Graafschap (75), nogometaši Almereja so do zdaj zbrali 71 točk. Ajax II je 16., ima 36 točk. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice