Šport > Nogomet
531 ogledov

Sumljivi primer Ronaldove okužbe! Selektor: "Ne vem, kako..."

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo se je sicer okužil s covidom-19, a se je že odpravil nazaj v Italijo.

Zvezdnik portugalske nogometne reprezentance Cristiano Ronaldo se je kljub pozitivnemu testu na novi koronavirus na reprezentančni akciji vrnil v Italijo, kjer bo do konca opravil karanteno, so sporočili iz njegovega kluba Juventusa.

Portugalski dnevnik A Bola je poročal, da je 35-letni zvezdnik stare dame zapustil Lizbono z zasebnim letalom, italijanski mediji pa so poročali, da ga je na letališču v Torinu čakalo reševalno vozilo, ki ga je prepeljalo do njegove rezidence.

Cristiano Ronaldo bolnišnica covid-19 COVID-19 Šport Okuženi Ronaldo z rešilcem pripeljan do letala, ki je poletelo za Italijo

Iz Juventusa so ob tem še sporočili, da so v sredo zabeležili nov primer okužbe z novim koronavirusom, pozitiven je bil ameriški vezist Weston McKennie, zaradi česar je ekipa znova v osamitvi.

A nogometni svet predvsem bega, kako se je nogometni megazvezdnik sploh uspel okužiti, saj so bili njegovi prejšnji testi ves čas negativni, zadnja tedna pa je preživel v karanteni.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Portugalski selektor Fernando Santos je dejal, da ne more pojasniti, kako se je lahko Ronaldo okužil na reprezentančni akciji. "Ne vem, kako se je lahko okužil. Vse od ponedeljka smo v popolni karanteni, v nekakšnem mehurčku. V njem smo le osebje in igralci, nihče drug, vsi preostali testi pa so bili večkrat negativni," je dejal Santos.

Ronaldo pa je bil že pred tem od 3. oktobra v karanteni skupaj s soigralci pri Juventusu, zato so pristojne oblasti na Apeninskem polotoku podvomile o njegovem obveznem negativnem testu pred odhodom na zbor reprezentance.

Ker je zvezdnik Juventusa v torek oddal pozitiven test, je izpustil sinočnjo tekmo lige narodov proti Švedski. Pred tem je minuli teden zaigral proti Španiji in Franciji. Vsi njegovi soigralci v reprezentanci so bili negativni.

Napadalec Juventusa bo moral zaradi obvezne samoosamitve izpustiti tudi tekme lige prvakov, najverjetneje tudi 28. oktobra proti Barceloni Lionela Messija.

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo Iz bolnišnice Šport Georgina objavila fotografijo okuženega Ronalda Covid-19 test vzorec korona Covid-19 Šport Okužen tudi morda največji superzvezdnik na svetu
Komentarjev 1
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 12:15 16.oktober 2020.

    trener ne ve kako se je Ronaldo lahko okužil? Preprosto, PCR test je tako zanesljiv, da je lahko vsak covid-19 kužen tudi, če je popolnoma zdrav. Celo iznajditelj tega testerja dr. Mully je priporočal naj se ga ne uporablja za ...prikaži več testiranje covid-19.