Šport > Nogomet
27 ogledov

Tavares slovenščino hrani za drugo sezono

tavares Maribor-Željezničar Anže Petkovšek
Zadetek in izsiljena enajstmetrovka. Garanje na igrišču, kreacija napadalnih akcij. Kapetan Marcos Tavares je bil eden glavnih tvorcev veličastne Mariborove zmage nad Željezničarjem.

"V prvem polčasu smo napravili eno napako. Hvalabogu smo v drugem zelo hitro zadeli, kar nam je prineslo motivacijo za nadaljevanje. Vsak je dal vse od sebe. Vsi smo trdo delali, kar se pozna na rezultatu. Ampak ni še konec. Čaka nas drugi polčas v Sarajevu. Vse bomo morali dati od sebe, da bomo napredovali," je povedal Marcos Tavares po prihodu iz garderobe. Za zdaj še v angleščini. "Ne še, naslednjo sezono," se vselej nasmejani Brazilec ni dal novinarskemu hudomušnemu zbadanju, naj svoj pogled na tekmo poda v slovenščini. Tudi ta mu gre sicer vse bolje in bolje od jezika.

Vzdušje v Ljudskem vrtu je bilo zares sijajno in slišati denimo zvonjenje telefona je bila misija nemogoče. "Navijanje je bilo zelo dobro. Veliko je bilo tudi gostujočih navijačev. Vidimo pa lahko, da so Viole najboljši navijači v Evropi. V Sarajevu bodo njihovi navijači trikrat toliko glasni kot tokrat. Ampak v glavi moramo ostati močni, zbrani, kot tokrat, in tako bomo slavili," recepturo povratnega dvoboja na Koševu izdaja Tavares: "Željezničar ima močne, visoke igralce. Ampak na srečo imamo precejšnjo prednost. Vse bomo naredili, da ne dobimo gola in slavimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.