Šport > Nogomet
231 ogledov

Tekma visokega tveganja

Sport 21.10.12, incident v ljudskem vrtu, navijaci, Derbi med Mariborom in Olimp Žurnal24 main
V nedeljo bo na sporedi prvi ligaški večni derbi.

V nedeljo ob 20.30 se bosta na stadionu v Stožicah na prvem letošnjem ligaškem nogometnem derbiju pomerila Olimpija in Maribor. Policija je tekmo že uvrstila med dogodke z visokim tveganjem in za obračun pripravlja posebne ukrepe.

viole navijači maribor Norišnica Šport Škoti divjali po Mariboru, napadli celo policiste

Policija bo varovanje izvajala na celotnem prireditvenem prostoru, kot tudi v okolici in mestih, kjer se zbirajo organizirani navijači. Pri tem bo uporabljen tudi video nadzor, so danes za STA potrdili na policiji.

V varovanje prireditve, to se bo začelo že pred tekmo s spremljanjem navijaških skupin, bodo vključeni policisti posebne policijske enote, vodniki službenih psov, policisti konjeniki, policisti postaje prometne policije in tudi policijski helikopter.

olimpija helsinki liga evropa stožice Evropska liga Šport Olimpija štirikrat v polno na Finskem Amir Dervišević Boljši, a ... Šport Vijoličasti zapravljali priložnosti, zgrešili tudi z 11-m

 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 16:00 17.avgust 2018.

    Policija najavi tekmo tveganja čeprav ne vedo niti števila navijačev ene in druge skupine . Bojda so policijske nadure višje v takšnih "tveganih" akcijah ?

Sorodne novice