Šport > Nogomet
17 ogledov

Tisoč gledalcev in 15 golov Maribora

Dalibor Volaš Volas konec tekme zmaga veselje ploskanje proslavljanje slavje Žurnal24 main
Petnajst zadetkov in tisoč gledalcev ob igrišču. Dve okoliščini, ki sta začinili prvo pripravljalno tekmo nogometašev Maribora proti Zgornjemu Leskovcu, klubu, ki nastopa v eni od lig MNZ Ptuj.

Z gostovanjem ob hrvaški meji v Zgornjem Leskovcu so državni prvaki iz Maribora začeli igranje prijateljskih tekem. Vijoličaste je prišla pozdravit množica ljudi, ob igrišču lokalnega nižjeligaša se je natisnilo tisoč gledalcev iz domačega ter okoliških krajev.

V vijoličastem se je predstavil znan obraz Dalibor Volaš, ob njem pa tudi novinec Agim Ibraimi. Po dolgi odsotnosti in uspešnem okrevanju sta bila spet na igrišču Aleš Mertej ter Marko Pridigar. Fantje so ob koncu prvega delovnega tedna pokazali ustrezno mero učinkovitosti proti sicer požrtvovalnim domačim nogometašem, za 15:0 so zadeli Berić 4 gole, Velikonja in Da Silva po 3, Mezga, Cvijanović, Ibraimi, Ploj in Črnic. Domačini niso dosegli gola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice